Antena Căutare

Autoritățile, anunț despre apă caldă și căldură în Burcurești. Locuitorii Capitalei pregăteau un miting de protest

După mai multe zile consecutive în care bucureștenii au stat fără apă caldă și căldură, când pe timpul nopții temperaturile au scăzut aproape de limita înghețului, a apărut vestea că livrarea agentului termic a fost relua și nu vor mai fi probleme. Locuitorii Capitalei intenționau organizarea unui miting de protest împotriva autorităților locale.

Averie Radet

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că, în noaptea de marţi spre miercuri, va fi reluată livrarea agentului termic către locuitorii care sunt racordaţi la CET Grozăveşti, unde a apărut în ultimele două zile o avarie. "Începând din această noapte, nu vor mai fi probleme cu livrarea agentului termic în Capitală", susţine Firea.

"Începând din această seară, şi avaria pe care a avut-o CET Grozăveşti care aparţine ELCEN, deci Ministerului Energiei, va fi finalizată, astfel încât, începând din această noapte, nu vor mai fi probleme cu livrarea agentului termic în Capitală”, a afirmat primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea a precizat că RADET nu a avut probleme privind livrarea agentului termic, ci doar ELCEN.

Cum să economisești bani! Metoda bancnotei de cinci lei... Bărbat din Alba, dispărut fără urmă! I-a dat 100 de euro pentru transport unui șofer care l-a abandonat într-o benzinări...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x