Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Vacanțele românilor, la control! Autoritățile anunță operațiuni ample, pe litoral și Valea Prahovei. Ce sancțiuni se vor da

Explozia de noi cazuri de coronavirus alarmează autorităţile. Urmează controale stricte, în zonele de vacanță preferate de români.

Vacanțele românilor, la control! Autoritățile anunță operațiuni ample, pe litoral și Valea Prahovei. Ce sancțiuni se vor da

Inquam Photos / Octav Ganea

Explozia de noi cazuri de coronavirus alarmează autorităţile. Premierul Ludovic Orban anunţă controale stricte în staţiunile de pe litoral şi în cele de pe Valea Prahovei.

Mai mult, secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu, a dezvăluit că echipe operative vor face face verificări pe litoral. În cazurile în care se descoperă nereguli, se poate chiar suspenda activitatea.

„Cu siguranţă acolo unde se constată abateri se vor dispune inclusiv măsuri de suspendarea a activităţii unor operatori economici”, a declarat Bogdan Despescu, potivit Mediafax.

„Izolarea trebuie să continue. Avem în continuare focare” - Nelu Tătaru, informații de ultim moment: Guvernul se pregătește să dea lege!

Guvernul pregăteşte un proiect de lege

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a declarat vineri că mergem spre o rată de transmitere a COVID-19 de 1,4, precizând că avem în continuare focare. El a anunţat că Guvernul pregăteşte un proiect de lege pentru a defini mai bine noțiunile de carantină și izolare, în contextul pandemiei.

Ultimă oră! Nelu Tătaru a făcut anunțul oficial despre starea de urgență. Dacă numărul de cazuri crește, se va lua o decizie drastică

Nelu Tătaru a mai spus, în cadrul conferinței de presă susținute, că la acest moment numărul de locuri în terapie intensivă în Bucureşti este scăzut, că mergem spre o rată de transmitere a COVID-19 de 1,4, precizând că avem în continuare focare.

Mai multe detalii, AICI.

Recomandari