Antena Căutare

Bolnavi de coronavirus, ascunși în secret de autoritățile române?! Reacția lui Raed Arafat

Recent au început să apară tot mai multe zvonuri cu privire la faptul că autoritățile române ascund cazuri de coronavirus pentru a nu panica populația! Ce reacție a avut Raed Arafat pe acest subiect?

Bolnavi de coronavirus, ascunși în secret de autoritățile române?! Reacția lui Raed Arafat
Mesajul lui Raed Arafat despre epidemia de coronavirus

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a afirmat în cursul serii de marți faptul că nu există vreo posibilitate ca autoritățile din România să ascundă eventuale cazuri de coronavirus din țara noastră, cu scopul de-a nu induce panica printre oameni.

citește și: Dezvăluire bombă despre coronavirus! Medicul Ciuhodaru a recunoscut totul! „Am luat deja primele măsuri”

"Exclus! O țară care ascunde infecțiile cu coronavirus și nu le anunță public va fi foarte condamnată pe plan internațional. Nu poți să spui că ascunzi câteva cazuri în România ca nu ai vrut să creeazi panică! Nu merge așa!

Și aceste cazuri se raportează imediat Organizației Mondiale a Sănătății, Direcției Generale pentru Sănătate de la Comisia Europeană, Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor, se anunță toate țările din jur", a spus Raed Arafat.

Mai mult decât atât, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a subliniat faptul că în acest moment în România nu există niciun caz confirmat de pacient cu coronavirus, ci doar suspecți aflați în carantină.

Sursa: Antena 3

Un medic din Iași, reacție neașteptată despre coronavirus: „Mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții”... Companiile care vând măşti sanitare la suprapreţ, riscă amenzi de până la 10%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x