Antena Căutare

Avertizare de grindina in Bucuresti

O ploaie torentiala, insotita de tunete si fulgere, s-a abatut asupra Capitalei joi dupa amiaza. In mai multe zone ale Bucurestiului, a plouat cu grindina de mari dimensiuni.



PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

VINERI (13 mai)

Vremea va fi usor instabila. Cerul va avea innorari temporare, iar dupa-amiaza si noaptea vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, local in nord, centru, est si cu totul izolat in rest. Temperaturile ma ime vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade, iar cele minime intre 5 si 13 grade.
Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

SAMBATA (14 mai)

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in sud-estul teritoriului si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile ma ime vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade. Presiunea atmosferica va fi in crestere usoara in cursul zilei, apoi in scadere.

DUMINICA (15 mai)

Vremea va fi calda si in general frumoasa. Ziua cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat averse mai ales in zona de munte. Noaptea nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile vestice unde pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.

VEZI AICI CUM VA FI VREMEA PE ZONE!

sursa:Antena3

foto:Intact Images


Judecatoarea Elena Turcu, acuzata ca a condus sub influenta alcoolului, va fi repusa in functie... Maior SRI, trimis in judecata pentru trafic de influenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x