Antena Căutare

Judecatoarea Elena Turcu, acuzata ca a condus sub influenta alcoolului, va fi repusa in functie

Judecatoarea Elena Turcu, acuzata ca si-a condus autoturismul pe drumurile publice sub influenta alcoolului, va fi repusa in functia detinuta la Tribunalul Dambovita inainte de a fi inculpata. Potrivit CSm, perioada in care judecatoarea a fost cercetata va fi considerata vechime in munca.


Procurorii au cerut instantei ca judecatoarea sa primeasca doar o amenda, in lipsa unor rezultate concludente ale analizelor de sange. Acum patru ani, judecatoarea a dat un adevarat spectacol dupa ce a fost prinsa la volan bauta. Analizele au aratat atunci o alcoolemie de unu la mie.

Pe data de pe 14 mai 2007,judecatoarea Elena Turcu, fost presedinte al Sectiei penale a Tribunalului Dambovita, a fost implicata in doua incidente in timp ce se afla la volan. Masina ei a fost la un pas de a lovi un motoscuter, apoi a acrosat oglinda unui taxi stationat, dar si-a continuat drumul fara sa opreasca.

Atat cel care conducea motoscuterul, cat si taximetristul au urmarit masina judecatoarei si in fata locuintei acesteia, i-au reprosat faptul ca "era sa dea peste ei". Un vecin de-ai judecatoarei i-a sarit in aparare si i-a lovit pe cei doi barbati. La fata locului, a venit un echipaj de politie care a pus-o pe Elena Turcu sa sufle in etilotest.

Judecatoarea a cedat intr-un final, dar aparatul folosit nu a dat rezultate concludente, astfel ca Elena Turcu a fost condusa la Spitalul din Targoviste unde i s-a recoltat o proba de sange. Scandalul a continuat.

In iulie anul trecut, procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au trimis-o in judecata pe judecatoarea Elena Turcu pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

IMAGINI SOCANTE! Bataie crunta pe o strada din Deva... Avertizare de grindina in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x