Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Avertizare de la secretarul general al ONU: Pandemia de Covid19 ”ameninţă întreaga omenire”

Pandemia covid-19 ”ameninţă întreaga omenire”, a avertizat miercuri secretarul general al ONU Antonio Guterres, care a lansat un ”plan de răspuns umanitar mondial” - până în decembrie - şi un apel la donaţii în valoare de două miliarde de dolari, relatează AFP.

Avertizare de la secretarul general al ONU: Pandemia de Covid19 ”ameninţă întreaga omenire”

Acest plan ”vizează să ne permită să luptăm împotriva virusului în ţările cele mai sărace din lume şi să răspundem nevoilor persoanelor celor mai vulnerabile, femeile şi copiii, persoanele în vârstă, persoanele cu dizabilităţi, şi bolnavii cronici”, a subliniat secretarul general al ONU într-o declaraţie video.

Marea gripă din 1971. A cuprins toată România! Ceaușescu a ascuns morții: ”Decedată de infarct, 47 de ani”

Vă remaintim că noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România. Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 906, iar numărul morților la 14.

Pandemia de COVID-19, efectul fluturelui. Cine e fluturele?

"Dați share sa vadă toată România, fraților! Pe mine m-a doborât!" Live, pe Facebook, din Ambulanță. Suspect de coronavirus, bărbatul și-a văzut moartea

UPDATE ora 17:00. România are 14 morți din cauza coronavirusului.

Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020 și care a decedat în această după amiază. Bărbatul suferea de obezitate.

În acest moment, la Suceava este cel mai mare focar de infectție cu coronavirus.

UPDATE miercuri, 25 martie, ora 13:27. Numărul total al cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a ajuns miercuri la 906, fiind diagnosticate alte 144 de persoane în ultimele 24 de ore.

„Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate şi externate (53 la Timişoara, 23 la Bucureşti, 6 la Craiova, 2 la Constanţa, unul la Cluj şi unul la Iaşi). Până astăzi, 25 martie, 13 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 şi cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Timişoara şi Bacău, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienţii nou confirmaţi au vârsta cuprinsă între 3 ani şi 79 de ani”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa : news.ro

Recomandari