Antena Căutare

Avertizare de la secretarul general al ONU: Pandemia de Covid19 ”ameninţă întreaga omenire”

Pandemia covid-19 ”ameninţă întreaga omenire”, a avertizat miercuri secretarul general al ONU Antonio Guterres, care a lansat un ”plan de răspuns umanitar mondial” - până în decembrie - şi un apel la donaţii în valoare de două miliarde de dolari, relatează AFP.

Avertizare de la secretarul general al ONU: Pandemia de Covid19  ”ameninţă întreaga omenire”
Avertizare de la secretarul general al ONU: Pandemia de Covid19 ”ameninţă întreaga omenire”

Acest plan ”vizează să ne permită să luptăm împotriva virusului în ţările cele mai sărace din lume şi să răspundem nevoilor persoanelor celor mai vulnerabile, femeile şi copiii, persoanele în vârstă, persoanele cu dizabilităţi, şi bolnavii cronici”, a subliniat secretarul general al ONU într-o declaraţie video.

Marea gripă din 1971. A cuprins toată România! Ceaușescu a ascuns morții: ”Decedată de infarct, 47 de ani”

Vă remaintim că noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România. Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 906, iar numărul morților la 14.

Pandemia de COVID-19, efectul fluturelui. Cine e fluturele?

"Dați share sa vadă toată România, fraților! Pe mine m-a doborât!" Live, pe Facebook, din Ambulanță. Suspect de coronavirus, bărbatul și-a văzut moartea

UPDATE ora 17:00. România are 14 morți din cauza coronavirusului.

Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020 și care a decedat în această după amiază. Bărbatul suferea de obezitate.

În acest moment, la Suceava este cel mai mare focar de infectție cu coronavirus.

UPDATE miercuri, 25 martie, ora 13:27. Numărul total al cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a ajuns miercuri la 906, fiind diagnosticate alte 144 de persoane în ultimele 24 de ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa : news.ro

A fost confirmat al 14-lea deces la o persoană diagnosticată cu COVID-19... Ripensia Timişoara a donat 50.000 de lei spitalului Victor Babeş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x