Antena Căutare

Avertizare de vant puternic in sase judete din sud-estul tarii pana duminica seara

Sase judete din sud-estul tarii se afla duminica, timp de sase ore, sub avertizare de vant puternic. Astfel, in Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi si Vaslui, avertizarea este valabila in intervalul 10:20 - 16:20, iar in Vaslui si Galati, intre orele 9:40 si 15:40.

UPDATE! VIDEO! Furtuna de nisip la malul marii

Rafalele ar urma sa depaseasca, local, 60 de kilometri pe ora si, izolat, 70 de kilometri pe ora, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de racire accentuata si instabilitate atmosferica pentru numeroase judete din tara, valabila de duminica ora 02:00 pana luni la ora 10:00, conform Mediafax.

Avertizarea cod galben este valabila pentru judetele Timis, Arad, Bihor, Satu Mare, Maramures, Salaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Caras Severin, Gorj, Valcea, Sibiu, Mures, Bistrita Nasaud, Suceava, Harghita, Brasov, Arges, Olt, Teleorman, Dambovita, Covasna, Neamt, Bacau, Botosani, Iasi si, partial, in Prahova, Buzau si Vrancea.

ANM a precizat ca, incepand de duminica, vremea se va raci apreciabil in toata tara, devenind chiar rece pentru aceasta perioada in zonele din vestul, nordul si centrul tarii.

De asemenea, a fost emis un cod galben de furtuni si in Bulgaria. Autoritatile bulgare au emis un cod de galben de furtuni pentru duminica in jumatate dintre regiunile bulgare, relateaza Sofia News Agency.



Foto: Intact Images

VIDEO! Furtuna de nisip la malul marii... UPDATE! Sile Camataru a fost retinut in Germania, la un control de rutina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x