Antena Căutare

UPDATE! Sile Camataru a fost retinut in Germania, la un control de rutina

Vasile Balint, cunoscut ca Sile Camataru(foto drepta), condamnat definitiv de ICCJ la 13 ani de inchisoare, a fost retinut, sambata noaptea, in Germania, dupa ce fugisera din tara cand a aflat sentinta. Fratele sau, Nutu Camataru, a fost depistat langa Bucuresti, si, potrivit avocatilor sai, se va preda instantei.

UPDATE! Sile Camataru a fost arestat la un control de rutina

Sile Camataru a intrat pe mainile politiei. Agentii din Germania l-au depistat la un control de rutina, pe autostrada.
Informatia a fost confirmata de oficialitatile germane printr-un document trimis in aceasta dimineata omologilor din Romania.



Interlopul a fost prins intr-o localitate de langa Nurnberg, sambata noapte. Informatia a fost confirmata de autoritatile romane.

"Cu cateva minute in urma, pe canalele de cooperare politieneasca internationala s-a primit mesaj de depistare a celui in cauza. Mesajul e scurt, doar ca e langa o localitate de langa Nurnberg. Nu am detalii...in jurul orei 2 noaptea", a declarat Adrian Dumitrescu, comisar sef Urmariri din cadrul IGPR.

Mimi Camatareasca, mama fratilor Camataru: "Sile s-a predat in Germania. Nu a fost capturat. Care l-a dus la circa s-o fi dat si el mare ca l-a capturat. Mata nu iti imaginezi? La 2 noaptea l-au gasit pe Sile pe strada. Ce coincidenta. Pai el daca voia sa stea ascuns se mai plimba el prin Germania?! Sile a plecat in Germania dupa medicamente. E acolo o farmacie speciala. E bolnav de la atata detentie. [...] Nutu se preda. El are si el mai multe afaceri si le pune si el la socoteala si apoi se preda."

Pe de alta parte, avocatul celor doi declara sambata seara ca fratii Camataru se afla in tara si se vor preda justitiei.

"Cei doi sunt in Romania. Am avut o discutie cu familia lor, se vor preda. Nu pot spune cu exactitate cand se va intampla asta, respectiv daca este o chestiune de cateva ore sau mai mult", a spus avocatul.

Ion si Vasile Balint, alias fratii Nutu si Sile Camataru, au fost condamnati de Instanta Suprema, printr-o decizie definitiva, la 6 si, respectiv, 13 ani de inchisoare.



Foto: bzi.ro

Avertizare de vant puternic in sase judete din sud-estul tarii pana duminica seara... Sibiu: Un barbat a murit dupa ce a fost muscat de o capusa acum 4 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x