Antena Căutare

„Luiza era foarte interesantă pentru el. A dat-o mai departe” - Avocatul familiei Melencu aruncă ancheta de la Caracal în aer!

Gheorghe Dincă ar fi fost fascinat de Luiza Melencu. Tocmai de aceea, avocatul Tonel Pop este convins că rămășițele descoperite în ultimele zile nu aparțin adolescentei dispărute în luna aprilie. În schimb, avocatul susține că fata ar fi putut fi „dată mai departe”. 

Gheorghe Dincă ar fi fost fascinat de Luiza Melencu. Tocmai de aceea, avocatul Tonel Pop este convins că rămășițele descoperite în ultimele zile nu aparțin adolescentei dispărute în luna aprilie. În schimb, avocatul susține că fata ar fi putut fi „dată mai departe”.

În cursul zilei de miercuri, s-a spus că avocatului familiei Melencu i s-ar fi interzis să mai participe la operațiunile de cercetare din casa suspectului Gheorghe Dină. Tonel Pop a dezmințit aceste informații, la Antena 3.

„De la fața locului, cineva a intoxicat și a transmis că echipa de criminaliști și eu facem nu știu ce poze, unii au venit cu ideea aberantă cu selfiuri. La acel moment, procurorul a reacționat. M-am dus, am avut o discuție cu acesta, s-a interesat în teren despre ce e vorba și, într-un final, am izbucnit amândoi în râs, nu ne-a venit să credem ce a fost posibil. Apoi, ne-am grăbit să facă fiecare ce avea de făcut, eu să asist la anumite operațiuni, dânsul să coordonee alte operațiuni. S-a încercat p diversiune care, până la un anumit punct, a mers”, a explicat avocatul.

Despre soarta Luizei Melencu, avocatul familiei nu este convins că se numără printre victimele lui Gheorghe Dincă.

„Din punctul meu de vedere, cred că acest individ a omorât mai multe fete. Este impresia mea, în funcție de datele pe care le am. Nu cred că a omorât-o pe Luiza și vă fac și o mărturisire, în premieră. Față de celelalte posibile victime, cred că Luiza era foarte interesantă pentru el și cred că nici nu s-ar fi îndurat să o omoare. Părerea mea este că a dat-o mai departe. Nu era un copil, era o femeie în toată firea, era frumoasă și putea, într-adevăr, să nu imprime un risc foarte mare, fiind chiar majoră. Cred că a dat-o mai departe și s-ar putea să avem noroc ca Luiza să nu fie moartă, ci traficată”, a adăugat Tonel Pop.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena 3

Lovitură pentru educatorii din România! Categoriile care vor primi salarii mai mici! Câți bani vor pierde... Cocaină în valoare de 1,9 milioane de dolari găsită pe o din Noua Zeelandă. Taylor Swift a descris locul ca fiind „cea m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x