Antena Căutare

Cocaină în valoare de 1,9 milioane de dolari găsită pe o din Noua Zeelandă. Taylor Swift a descris locul ca fiind „cea mai frumoasă plajă”

Pachete pline de cocaină au fost găsite pe o plajă din Noua Zeelandă, făcută celebră de către cântăreața Taylor Swift după ce a filmat videoclipul piesei „ Out of the Woods ” în 2015.

Pachete pline de cocaină au fost găsite pe o plajă din Noua Zeelandă, făcută celebră de către cântăreața Taylor Swift după ce a filmat videoclipul piesei „ Out of the Woods ” în 2015.

Poliția a descoperit 19 pachete care conțineau cocaină în valoare de 1,9 milioane de dolari pe plaja Bethells, de pe coasta de vest a Auckland. Descoperirea a fost făcută după ce o persoană a sunat la numărul de urgență.

Poliția a declarat că există șansa ca mai multe pachete să fie în mare, urmând să fie aduse la mal de către valuri.

Autorităție cercetează situația pentru a stabili proveniența drogurilor. Un elicopter va căuta în zonă, iar patrulele poliției vor monitoriza plajele.

Nu este primul caz de acest gen, în anul 2016 poliția a descoperit aproximativ 1100 de kilograme de metamfetamină. Autoritățile au aproximat faptul că drogurile ajungeau la suma de 323 de milioane de dolari.

Bethells Beach este una dintre cele mai populare plaje din Noua Zeelandă, după ce Taylor Swift a descris locul ca fiind „cea mai frumoasă plajă” pe care a reușit să o vadă până în acel moment.

„Luiza era foarte interesantă pentru el. A dat-o mai departe” - Avocatul familiei Melencu aruncă ancheta de la Caracal î... Împuşcături în stradă și oameni înspăimântaţi, la Timişoara. Doi tineri au tras în trecători în plină zi. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x