Antena Căutare

Avocatul retinut in dosarul ANAF: Milionul de euro trebuia sa ajunga la Blejnar

Avocatul Marius Stanceascu, retinut pentru luare de mita in dosarul ANAF, sustine ca mita de un milion de euro trebuia sa ajunga la seful ANAF, Sorin Blejnar. Avocatul a facut aceasta declaratie in fata magistratilor. El a fost retinut pentru ca s-a oferit sa intermedieze o mita de un milion de euro pentru o persoana de la conducerea ANAF.

In aceleasi dosar, este retinut si consilierul ANAF Adrian Gavrila, acuzat ca ar fi luat mita pentru a inlesni importul fara plata taxelor vamale a 960 de tone de tutun. In decurs de patru ani, el a pretins mita de 1.800.000 de euro.

Mai multi angajati ai vamilor, inclusiv seful vamii Ploiesti, Cornel Costea, au declarat ca Sorin Blejnar ar fi beneficiarul final al mitei din vami.

Presedintele ANAF a negat ca ar avea vreo implicare in cazul coruptiei din vami.„Neg orice implicare a mea in asemenea fenomene de protectie in sistemul vamal romanesc. Nu sunt regina si nici nu cred ca exista o regina", a declarat seful ANAF.

Sursa: Antena3

Bistrita: Romani pacaliti cu locuri de munca in strainatate... UPDATE! Hotul impuscat in cap de politie in Afumati, in coma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x