Antena Căutare

UPDATE! Hotul impuscat in cap de politie in Afumati, in coma

Barbatul impuscat de un politist in cap se afla in coma la Spitalul Floreasca, sustin surse judiciare. Acesta a fost ranit grav de un glont in cap, dupa ce a fost prins in timp ce fura dintr-o dubita de pe DN2, in zona comunei Afumati. Alti patru suspecti au fugit de politie si s-au baricadat intr-o casa.

UPDATE!


Politistii au tras mai multe focuri de avertisment si le-au blocat hotilor masina. Barbatii au coborat din masina si au incercat sa fuga. Unul dintre politisti a tras in directia lor si l-a nimerit in ceafa pe unul dintre ei.

Ceilalti patru barbati s-au baricadat intr-o casa aflata in contructie. Echipele de interventie au inconjurat casa, au relatat surse judiaciare citate de Mediafax.

Florin Valnei, liderul sindicatului Politistilor Sed Lex, a declarat ca, in cazul in care a respectat regulile, politistul nu are de ce se se teama de repercusiuni, intrucat si-a facut datoria.






Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ), a preluat, miercuri, cazul de la Afumati, la fata locului deplasandu-se o echipa de anchetatori criminalisti.

"Prin referatul din data de 2 martie 2011, procurorii Sectiei de Urmariere Penala si Criminalistica, din cadrul Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in temeiul art. 209 alin. 41 din Codul de procedura penala, au propus preluarea de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, a dosarului constituit ca urmare a evenimentului petrecut in Comuna Afumati, soldat cu ranirea grava a unei persoane", informeaza Biroul de presa al PICCJ, citat de Mediafax.

Motivul acestei preluari pare sa il constituie complexitatea infratiunii cercetate. Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica s-au deplasat la fata locului pentru efectuarea cercetarilor.

Sursa: antena3.ro

Avocatul retinut in dosarul ANAF: Milionul de euro trebuia sa ajunga la Blejnar... Cainii agresivi si cei fara stapan pot fi eutanasiati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x