Antena Căutare

BAC 2011: Ultima zi de inscriere la sesiunea din toamna

Elevii care nu au reusit sa promoveze prima sesiune din cadrul examenului de bacalaureat 2011 mai au o sansa, in toamna. Astazi este ultima zi in care elevii se pot inscrie pentru sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat 2011, care se va desfasura in perioada 22 august-2 septembrie.

Bacalaureatul are trei probe orale si trei scrise. Probele orale vor avea loc in perioada 22 august - 26 august, la limba romana, Competente digitale si limba straina.

Pe 29 august va avea loc proba scrisa la limba si literatura romana, urmand ca pana in septembie sa se desfasoare celelalte probe scrie. Astfel, pe 31 august va avea loc proba obligatorie a profilului, iar in 2 septembrie, proba la alegere a profilului.

Elevii care au urmat liceul in alta limba decat romana vor sustine, in plus, o proba orala si una scrisa de limba materna.

Afisarea rezultatelor si depunerea contestatiilor va avea loc pe 4 septembrie. Pe 5-6 septembrie vor fi rezolvate contestatiile, iar pe 7 septembrie se vor afisa rezultatele finale.

Citeste si Jurnalul!

50 de persoane, retinute in cazul fraudelor pe Internet... Canicula cuprinde Romania: cele mai ridicate temperaturi din acest an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x