Antena Căutare

BAC 2012, sesiunea de toamna: Limbile moderne le-au dat batai de cap candidatilor

Nici la proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba moderna absolventii care dau BAC-ul din nou nu s-au descurcat mai bine. Au stalcit limba engleza, dar au avut grija sa isi aleaga haine la moda si sa aiba parul aranjat.

Limbile moderne le-au dat batai de cap absolventilor de liceu care s-au prezentat la a doua proba din sesiunea de toamna a bacalaureatului. Limba engleza le-a fost straina celor care au vrut sa-si dovedeasca abilitatile lingvistice.

In sala de examen, candidatii au avut de descris situatii din viata de zi cu zi. „Big house, next by the lake, with a big pool on the backyard”, asta le-a spus profesorilor examinatori o eleva care isi doreste sa treaca examenul maturitatii.

Cei mai multi elevi au recunoscut ca au venit nepregatiti si ca nu au trecut prea mult pe la ore in timpul liceului. S-au prezentat la examen cu engleza pe care au invatat-o din filme sau din jocurile pe calculator.

Foto: Intact Images

50% dintre bucuresteni ofera mita medicilor. Vezi topul spagilor din spitalele din Capitala!... Nepasare: O fetita epileptica, lasata sa astepte 8 ore degeaba pe holurile unui spital din Capitala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x