Antena Căutare

Nepasare: O fetita epileptica, lasata sa astepte 8 ore degeaba pe holurile unui spital din Capitala!

O fetita de cinci ani, bolnava de epilepsie, a asteptat opt ore, degeaba, pe holurile unui spital din Capitala. Era programata pentru o interventie importanta, dar medicul "a uitat" sa mai vina la spital. De suparare, mama copilei a lesinat.

Fetita de doar cinci ani a fost adusa la spitalul din Bucuresti, tocmai din judetul Constanta, dupa un drum de circa trei ore cu o ambulanta privata. A fost adusa insa degeaba, pentru ca medicii care trebuiau sa aiba grija de ea n-au venit, iar ce-i prezenti n-au stiut ce sa-i faca.

Copila a fost operata in urma cu doar o luna, la spitalul Bagdasar-Arsenie, din Capitala, de catre un medic grec, asistat de unul roman. Acestia i-au montat un dispozitiv pentru stoparea crizelor de epilepsie si au programat-o la un control, in urma caruia aparatul urma sa fie pornit. Medicii nu au mai venit insa la consultatie.

Prim urmare, dupa opt ore de asteptare, fetita a fost trimisa inapoi, la Constanta, cu o ambulanta fara echipaj medical. Iar, pe drum, mamei fetei i s-a facut rau, dar si-a revenit. In cele din urma, cele doua au ajuns la spitalul judetean din Constanta.

BAC 2012, sesiunea de toamna: Limbile moderne le-au dat batai de cap candidatilor... Sarbatoare in Ungaria: Vama Nadlac a devenit "Marele Zid" al TIR-urilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x