Antena Căutare

În Ajun de Bacalaureat, în licee domneşte liniştea! Toamna anunță rezultate dezastruoase

Bacul de toamnă se apropie, dar liceele sunt pustii. Profesorii au plecat în vacanţă, iar elevii cred că banii se fac mai uşor fără şcoală.

Bacul de toamnă se apropie, dar liceele sunt pustii. Profesorii au plecat în vacanţă, iar elevii cred că banii se fac mai uşor fără şcoală.

La toamnă, BAC-ul va veni tot cu rezultate proaste. În ajunul examenului naţional, dezinteresul este total: nu se fac pregătiri cu elevii, iar directorii sunt în vacanţă. Chiar dacă sunt 300.000 de absolvenţi de liceu restanţi la BAC, doar câteva zeci de mii s-au înscris la a doua sesiune din acest an.

Elevii nu vor meditaţii pentru că nu mai vor nici diploma de bac. Pentru ei e o hârtie fără valoare, mai ales că şi-au făcut un plan serios de viaţă.

Interesul pentru promovarea examenului de BAC a scăzut de la un an la altul. În 2011, toamna, s-au înscris 110.000 de elevi la examen. Anul acesta, în jur de 70.000. În acest ritm, peste câţiva ani, Ministerul Educaţiei va mai organiza doar o sesiune de bacalaureat pe an. Aşa luna august va fi cu adevărat o lună de vacanţă.

Cartea lui de vizită costă 80.000 de DOLARI! Vezi despre cine E VORBA... Avertizare de la meteorologi! Miercuri va fi CEA MAI CĂLDUROASĂ zi din această vară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x