Antena Căutare

Bac 2018. A început vacanța pentru elevii claselor a XII-a

Astazi, 25 mai, este ultima zi de liceu pentru elevii calaselor a XII-a. Dar ce este mai greu abia de acum incepe. Cu toate ca au terminat cursurile la liceu, acestia trebuie sa se pregateasca pentru probele scrise la Bacalaureat.

Astăzi, 25 mai, este ultima zi de liceu pentru elevii calaselor a XII-a. Dar ce este mai greu abia de acum începe. Cu toate că au terminat cursurile la liceu, aceștia trebuie să se pregătească pentru probele scrise la Bacalaureat.

Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educației, pentru clasele terminale de la liceu, anul școlar se încheie astăzi, 25 mai 2018. În acest an, competențele lingvistice și digitale au fost susținute la începutul celui de al II-lea semestru. Celelalte probe urmând să fie susținute după terminarea cursurilor.

„Prima probă scrisă - Limba si literatura română - Ea) - va avea loc luni, 25 iunie. Proba la Limba si literatura maternă - Eb) este programată marţi, 26 iunie, iar proba Ec) – proba obligatorie a profilului, miercuri, 27 iunie. Ultima probă scrisă - la alegere a profilului şi specializării - proba Ed) – se va desfăşura vineri, 28 iunie.” (mediafax.ro)

Rezultatele la Bacalureat se vor afișa pe 4 iulie, contestațiile putând fi depuse între 5 și 8 iulie. Rezultatele finale, după soluționare problemelor, vor fi gat ape 9 iulie.

Începând de astăzi și până pe 25 iunie, atunci cand elevii de clasa a XII-a au prima probă la Bacalaureat, ei mai au puțin timp la dispoviție să recapituleze material.

ALERTĂ! Descoperire ÎN MAREA NEAGRĂ! Scafandrii au fost trimiși de urgență în zonă!... Este COD GALBEN de vreme rea! Zonele afectate şi ce ne aşteaptă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x