Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Bacalaureat 2019. Modele subiecte la proba de compentețe lingvistice. Ce pică

Ultimele probe orale ale examenului de Bacalaureat 2019 sunt cele de competență lingvistică într-o limbă de circulație internațională (proba C). Vezi pe a1.ro, modele de subiecte la limba engleză, franceză, germană, ebraică, italiană, japoneză, portugheză, rusă, spaniolă, turcă, chineză. 

calendar bacalaureat 2019

Ultimele probe orale ale examenului de Bacalaureat 2019 sunt cele de competență lingvistică într-o limbă de circulație internațională (proba C). Vezi pe a1.ro, modele de subiecte la limba engleză, franceză, germană, ebraică, italiană, japoneză, portugheză, rusă, spaniolă, turcă, chineză. A1.ro publică subiectele care pică la proba de limbă străină, oral.

Calendarul examenului de Bacalaureat aprobat de Ministerul Educației (Edu.ro) anunță ultimele probe din cadrul sesiunii orale de Bac 2019. Astfel că, în perioada 12-13 iunie 2019, elevii vor da Bac-ul la proba C - proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C).

Modele de subiecte la proba de competențe lingvistice, dar și baremele de corectare, au fost publicate de Ministerul Educației, la categoria subiecte.edu.ro. A1.ro, le-a publicat mai jos, așadar, cei care sunt interesați, le pot accesa.

C Competenţe lingvistice Model Limba engleză

C Competenţe lingvistice Model Limba portugheză

C Competenţe lingvistice Model Limba rusă modernă

C Competenţe lingvistice Model Limba spaniolă

C Competenţe lingvistice Model Limba turcă modernă

C Competenţe lingvistice Model Limba chineză

Examenul de Bacalaureat 2019 continuă cu probele scrise, conform calendarului. Așadar, prima probă scrisă - Limba si literatura română - Ea) - va avea loc luni, 1 iulie. Proba la Limba si literatura maternă - Eb)- este programată marți, 2 iulie, iar proba Ec) - proba obligatorie a profilului, miercuri, 3 iulie. Ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului și specializării - proba Ed) - se va desfășura joi, 4 iulie.

Afișarea primelor rezultate este programată pentru data de 8 iulie (până la ora 12:00) și e urmată de depunerea contestațiilor (orele 12:00 - 16:00). Între 9 și 12 iulie vor fi soluționate contestațiile, în timp ce afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 13 iulie.

Înscrierile pentru susținerea examenului în prima sesiune se fac în săptămâna 27 - 31 mai 2019. Cursurile pentru clasele a XII-a și a XIII-a se încheie vineri, 31 mai.

Citește și:

Bacalaureat 2019, 3 iunie. Tot ce trebuie să știi despre examen Bac 2019

Recomandari