Antena Căutare

Un copil din Cluj a murit electrocutat de un transformator electric

Un băiat în vârstă de 15 ani a murit electrocutat, după ce s-a jucat la un panou din incinta unui transformator electric din municipiul Cluj Napoca.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că pe un teren viran din apropierea zonei Pata Rât, s-a produs un eveniment din care a survenit decesul unui minor în vârstă de 15 ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, trei minori cu vârste cuprinse între 13, respectiv 15 ani, au pătruns în incinta unui transformator electric.

Otrava pe care o pun românii în ciorbă! Ingredientul ce te poate îmbolnăvi pe loc

Unul dintre minori, de 15 ani a fost electrocutat și a decedat la fața locului. Cadavrul său a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Vela: Nu sunt adeptul să închidem acum zborurile cu Italia. Susţin să facem verificări ca cei care au suspiciuni de a fi... O elevă din Prahova a venit la liceu beată criță și a început să facă scandal. Tânăra a fost luată de ambulanță și amend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x