Antena Căutare

Bani de la stat pentru bonă! Ce condiție trebuie să îndeplinească părinții

Vestea momentului pentru românii care au copii! A fost un nou proiect legislativ ce permite părinților să ceară bani statului, dacă îndeplinesc anumite condiții!

Bani de la stat pentru bonă! Ce condiție trebuie să îndeplinească părinții Galerie
Părinții din România pot cere statului bani de bonă

O decizie importantă a fost luată de Senat, după ce a fost adoptat un nou proiect de lege menit să vină în ajutorul părinților din România. Astfel, în fucție de veniturile fiecărei familii și de o anumită serie de condții, părinții au posibilitatea de-a solicita statului bani pentru serviciile unei bone.

BANI DE LA STAT PENTRU BONĂ

Una dintre condiții este legată de vârsta copilului, care nu trebuie să fie mai mare de trei ani. De asemenea, ajutorul se acordă doar până ce copilul intră la creșă.

Propunerea legislativă trebuia dezbătută și votată la Senat până miercuri, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Astfel, actul este considerat adoptat tacit și va fi trimis curând Camerei Deputaților, pentru votul decisiv.

Bani de la stat pentru bonă! Ce condiție trebuie să îndeplinească părinții

Părinții din România pot cere statului bani de bonă

Părinții din România pot cere statului bani de bonă

Inițiatorii vor să vină în ajutorul celor care ar vrea să se întoarcă mai repede în câmpul muncii, dar nu au cu cine să lase copiii mici acasă. Prin urmare, aceștia au propus acordarea unor ajutoare în bani pentru „angajarea” unor bone.

În calcul se iau și veniturile părinților, iar cuantumul ajutorului pentru plata unei bone va varia în funcție de acestea. Cei care nu au dreptul de-a primi bani de la stat pentru plata unei bone sunt cei care realizează venituri de peste 3.500 de lei net per membru de familie, sumă ce exclude ajutoarele sociale și alocațiile.

Concret, părinții pot primi de la stat între 250 și 710 lei, în funcție de veniturile pe care le realizează.

Un fost director din Hidroelectrica, trimis în judecată pentru decontarea unor lucrări neefectuate în valoare de peste 6... O bătrână a fost ucisă pe o trecere de pietoni, în județul Galați! A fost lovită de un camion! Cine se afla la volan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x