Căutare Live

Bărbatul care i-a dat foc fetei de 17 ani a transmis un mesaj misterios cu o zi înainte să comită fapta: ”Vă iubesc, adio!” | Video

O fată de 17 ani din localitatea Dârvari, judeţul Mehedinţi, a fost incendiată de un bărbat. Agresorul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Cu o zi înainte, bărbatul a transmis un mesaj.

Bărbatul care i-a dat foc fetei de 17 ani a transmis un mesaj misterios cu o zi înainte să comită fapta

Cu o zi înainte să-i dea foc fetei, bărbatul de 45 de ani a înregistrat un mesaj de adio, pe care l-a postat pe pagina lui de facebook.

”Vă mulţumesc tuturor şi bunul Dumnezeu să le dea la toţi de acum înainte după inima şi sufletul nostru. Vă iubesc, adio!”, a spus agresorul, care a fost condamnat la închisoare pe viață în anul 1994 pentru cinci crime, însă a fost eliberat anul trecut.

Victima a depus plângere în urmă cu câteva zile împotriva lui, acuzându-l de viol și agresiune. Cei doi au avut o relație de prietenie.

Săptămâna trecută, fata a depus o plângere împotriva bărbatului pentru viol și agresiune, iar bărbatul ar fi vrut să se răzbune.

Caz şocant în Mehedinţi! O minoră a fost INCENDIATĂ de un bărbat pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare. Agresorul este cercetat pentru tentativă de omor

El a mers vineri seara la locuința adolescentei, unde aceasta stătea alături de fratele și bunica sa, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Fratele victimei a fost cel care a intervenit și a reușit să stingă focul. Agresorul se află acum în custodia poliției, fiind acuzat de tentativă de omor.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Buzău: Un bărbat a ameninţat cu un cuţit şoferiţa unui autobuz care i-a cerut să-şi acopere faţa cu mască de protecţie. ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri