Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30X Factor

Bărbatul care i-a dat foc fetei de 17 ani a transmis un mesaj misterios cu o zi înainte să comită fapta: ”Vă iubesc, adio!” | Video

O fată de 17 ani din localitatea Dârvari, judeţul Mehedinţi, a fost incendiată de un bărbat. Agresorul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Cu o zi înainte, bărbatul a transmis un mesaj.

Bărbatul care i-a dat foc fetei de 17 ani a transmis un mesaj misterios cu o zi înainte să comită fapta

Cu o zi înainte să-i dea foc fetei, bărbatul de 45 de ani a înregistrat un mesaj de adio, pe care l-a postat pe pagina lui de facebook.

”Vă mulţumesc tuturor şi bunul Dumnezeu să le dea la toţi de acum înainte după inima şi sufletul nostru. Vă iubesc, adio!”, a spus agresorul, care a fost condamnat la închisoare pe viață în anul 1994 pentru cinci crime, însă a fost eliberat anul trecut.

Victima a depus plângere în urmă cu câteva zile împotriva lui, acuzându-l de viol și agresiune. Cei doi au avut o relație de prietenie.

Săptămâna trecută, fata a depus o plângere împotriva bărbatului pentru viol și agresiune, iar bărbatul ar fi vrut să se răzbune.

Caz şocant în Mehedinţi! O minoră a fost INCENDIATĂ de un bărbat pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare. Agresorul este cercetat pentru tentativă de omor

El a mers vineri seara la locuința adolescentei, unde aceasta stătea alături de fratele și bunica sa, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Fratele victimei a fost cel care a intervenit și a reușit să stingă focul. Agresorul se află acum în custodia poliției, fiind acuzat de tentativă de omor.

Recomandari