Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30X Factor

Caz şocant în Mehedinţi! O minoră a fost INCENDIATĂ de un bărbat pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare. Agresorul este cercetat pentru tentativă de omor

O minoră a fost incendiată de un bărbat de 45 de ani, pe care îl cunoscuse online. Agresorul e cercetat pentru tentativă de omor.

O minoră a fost INCENDIATĂ de un bărbat pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare

O fată de 17 ani din localitatea Dârvari, judeţul Mehedinţi, a fost incendiată de un bărbat. Agresorul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc.

Individul a fost prins de poliţie, potrivit anchetatorilor din acest caz, care fac cercetări pentru tentativă de omor.

Polițiștii din Mehedinți anunță că se fac cercetări pentru tentativă de omor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunal.

"Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relație încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani. Corespondau pe o rețea de socializare și din motive înca necunoscute a mers la locuinta ei și, după ce a stropit-o cu benzina, i-a dat foc. Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții", a declarat Petrică Cercel, purtător de cuvant al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Din primele concluzii ale anchetei reiese că a intervenit fratele victimei, tot minor, care a reușit să stingă focul.

Bărbatul a fost identificat și se află în custodia Poliției.

Fata a fost internată în spital în urma arsurilor suferite. Victima locuia doar cu bunica și fratele ei.

Recomandari