Antena Căutare

Barbatul care la injunghiat pe vatmanul bucurestean a fost arestat

A fost mutilat pentru ca l-a claxonat pe soferul indisciplinat. E marturia vatmanului, injunghiat cu un cutit de vanatoare chiar in cabina tramvaiului, sub ochii calatorilor panicati. De pe patul de spital, barbatul a povestit ce s-a intamplat. Intre timp, agresorul lui s-a predat, iar acum e pe mana procurorilor.

Prietenii par la fel de nervosi ca si agresorul. Au facut scut in jurul tanarului sa-l apere. Pe vatman, nu l-a aparat nimeni aseara.

"Am oprit in spatele lui, l-am claxonat, ca avea loc unde sa se duca, daca voia. Ori n-a auzit, ori avea muzica data prea tare, am mai claxonat inca o data", spune vatmanul.

Insistenta vatmanului l-a scos din minti pe sofer. Asa ca, s-a intors la masina si a scos un cutit de vanatoare, apoi s-a napustit in cabina tramvaiului.

Cutitul de vanatoare a patruns adanc si i-a sectionat cinci centimetri muschiul antebratului. Un calator a incercat sa-i opreasca sangerearea si apoi a sunat dupa ambulanta, iar vatmanul a ajuns direct pe masa de operatie. Dupa ce se va vindeca, se va intoarce la serviciu, cu frica, insa.

Procurorii au cerut ca agresorul sa stea dupa gratii pentru urmatoarele 29 de zile. Si, daca va fi condamnat, ar putea ramane acolo inca 15 ani.

Un barbat din Borsa a fost impuscat in mana de un sofer nervos... Pastila care provoaca avortul este folosita FARA AUTORIZATIE in Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x