Antena Căutare

Bărbatul care nu se poate opri din a înșela. Cele patru soții ale lui îi aleg următoarea nevastă care intră în familia lor

Un bărbat care este infidel cu toate cele 4 soții ale sale a recunoscut că nu se poate abține și că ar trebui să fie înțeles de toată lumea.

Bărbatul care nu se poate opri din a înșela. Cele patru soții ale lui îi aleg următoarea nevastă care intră în familia lor
Bărbatul care nu se poate opri din a înșela. Cele patru soții ale lui îi aleg următoarea nevastă care intră în familia lor | Shutterstock

Un bărbat celebru pentru infidelitățile sale a explicat că a decis să se căsătorească și să trăiască cu patru soții în încercarea de a-și combate dorința de a fi cu mai multe femei. De la o vârstă fragedă, bărbatul infidel în serie pe nume Jerome și-a dat seama că îi este greu să rămână credincios și a simțit că o singură femeie nu ar fi suficientă pentru el.

El e bărbatul care nu reușește să rămână fidel. Are 4 soții și acestea i-au ales-o pe cea cu numărul 5. Ce spune el

Jerome, bărbatul în cazuă, spune că s-a săturat să le rănească pe fetele cu care se întâlnea pentru că ajungea de fiecare dată să le înșele. Ca adult, Jerome și-a găsit fericirea în poligamie - practica de a avea mai mulți parteneri romantici, despre care spune că îi aduce diverse beneficii, în special acum, când are 4 soții.

Acesta a reflectat la viața sa amoroasă complicată de dinainte de a alege viața poligamă, într-un serial tv, citat de mirror.co.uk.

Jerome, originar din Springville, Alabama, a recunoscut așa: „M-am simțit ca și cum aș fi la departamentul de sănătate în fiecare weekend. Am avut mai mulți parteneri. Nu am simțit niciodată că o singură femeie ar putea ajunge tot ceea ce mi-am dorit”.

Citește și: Un tânăr a povestit cum este viața cu 27 de mame și 150 de frați și surori. Ce a explicat Merlin Blackmore despre familia poligamă

Cu cinci ani în urmă, însă, Jerome a întâlnit-o, în sfârșit, pe partenera de viață cu care dorea să se căsătorească, pe nume Jasmine, o femeie pe care o laudă pentru că poate să gătească, să curețe și să fie „acolo din punct de vedere sexual”.

Lucrurile, însă, s-au complicat puțin atunci când Jerome a început o nouă relație cu altă femeie, între timp. După ce Jasmine l-a iertat, aceștia s-au și căsătorit, dar au ales să aibă o relație poligamă, însă închisă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dat fiind faptul că Jasmine este atrasă și de femei, i-a fost mai ușor să accepte sexual dorința lui Jerome. Jasmine a dezvăluit: „În familia creștină din care provin nu am avut șansa să pot fi exact cine îmi doream dintotdeauna să fim. Așa că, în acest context am fost mai confortabilă să fac lucrurile pe care mi le doream”, spune prima soție a lui.

Citește și: Surorile căsătorite cu același bărbat, care trăiește și cu verișoara lor. Care e povestea cuplului controversat

Jerome și Jasmine au o politică personală, conform căreia următorul partener care va intra în relația lor ar trebui să fie ales de femeie, nu de Jerome. A doua soție a lui Jerome a fost introdusă în viața lor de către Jasmine.

La scurt timp după ce s-a mutat, ea i-a prezentat-o ​​pe posibila lor iubită. Grupul se pregătește acum să o întâmpine pe cea de-a cincea soție, Katara.

Jasmine a avut câteva lucruri de spus: "Nu avem o limită maximă de oameni într-o relație. Vom avea întotdeauna acel spațiu gol de adăugat". Deși au primit unele reacții dure, grupul nu lasă comentariile critice să ajungă la ei, deoarece modul lor de viață funcționează perfect pentru ei.

O stewardesă din România i-a cucerit pe arabi cu frumusețea ei. Mulți spun că e sosia Angelinei Jolie. Cum arată... Cea mai bună dietă pentru vară. Ce alimente trebuie să consumi pentru a pierde rapid în greutate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x