Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Răsturnare de situație în cazul bărbatului mort după ce a consumat conservă de pește. Medicul de familie i-ar fi prescris picături de pus în ochi

Bărbatul care a murit după ce a consumat o conservă cu pește făcută în casă ar fi putut fi salvat dacă ar fi fost tratat corespunzător. Potrivit familiei, medicul de familie i-ar fi prescris picături de pus în ochi după ce a ajuns la el.

Răsturnare de situație în cazul bărbatului mort după ce a consumat conservă de pește. Medicul de familie i-ar fi prescris picături de pus în ochi

Conform vremeanouă.ro, bărbatul care a fost diagnosticat cu botulism după ce a mâncat o conservă cu pește și care a murit la o săptămână de când a ajuns la spital ar fi putut fi salvat. Familia acestuia dă vina pe medicul de familie, care nu l-ar fi tratat corespunzător și, în loc să-l trimită la spital, i-a prescris picături de pus în ochi.

Rudele susțin că medicul nu ar fi fost atent la toate indiciile date de către acesta atunci când s-a prezentat la cabinet. Medicul de familie din comună i-ar fi dat o trimitere la Oftalmologie, în condițiile în care bărbatul avea o stare generală gravă.

Alertă alimentară! Medicii trag un semnal de alarmă, există risc de botulism. Aveți grijă la acest produs

Soția bărbatului este internată acum la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, fiind diagnosticată și ea cu botulism. În situația ei, așa cum spune familia, lucrurile sunt sub control, întrucât răspunde bine la tratament.

Medicul de familie care l-a trimis la oftalmolog pe bărbatul diagnosticat la spital cu botulism neagă, însă, toate acuzațiile.

Bărbat din Iași ajuns în comă, la spital, după ce a mâncat o conservă de pește. Alimentul fusese ținut la căldură

Bărbatul a fost un învățător îndrăgit în comuna Erbiceni. Ieșise de doi ani la pensie și se pregătea să-și vadă pentru prima dată nepoțica născută în străinătate. Din păcate însă, a plecat înainte de a o îmbrățișa și de a-i putea oferi căldura și iubirea de bunic, potrivit bzi.ro.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro