Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Bărbatul surprins pe cal, în Iași, mergea la maternitate, unde îi născuse soția. Venise de la țară călare, pentru că autobuzele nu mai circulă

Un bărbat de 22 de ani, surprins de polițiști călare pe cal, în mijlocul Iașiului, le-a spus oamenilor legii că locuiește la 50 de kilometri de oraș, în Răducăneni, și că merge la maternitate, unde soția sa tocmai a născut. Omul a explicat că niciun autobuz nu mai circulă, motiv pentru care a ales să vină călare la Iași.

Bărbat pe cal, la Iași

Ziarul de Iași

Ioana Bâlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, a declarat pentru Mediafax că tânărul le-a prezentat poliţiştilor o declaraţie pe propria răspundere, completată în conformitate cu Ordonanţa Militară 3/2020 în care era notat faptul că a plecat de acasă în scopul rezolvării unor probleme de natură personală. De fapt, el mergea la maternitate, pe cal, pentru că autobuzele nu mai circulă.

Citește și: La 87 de ani, o bătrână nu se desprinde de televizor. Fiica ei se află în Italia și a refuzat să se întoarcă acasă: "A plecat să ne ofere un trai mai bun"

Tânărul a primit doar un avertisment din partea oamenilor legii.

“Ieri, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Iași au identificat un tânăr, de 22 de ani, care se deplasa cu un cal, pe raza municipiului Iași. Tânărul a prezentat polițiștilor o declarație pe propria răspundere, completată în conformitate cu Ordonanța Militară 3/2020, dar față de acesta a fost dispusă măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu HCL 198/2000”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Bărbatul surprins pe cal, în Iași, mergea la maternitate, unde îi născuse soția. Venise de la țară călare, pentru că autobuzele nu mai circulă

Tânărul de 22 de ani s-a echipat corespunzător, punându-și mască de protecție înainte de a pleca la drum, notează presa locală din Iași.

Recomandari