Antena Căutare

La 87 de ani, o bătrână nu se desprinde de televizor. Fiica ei se află în Italia și a refuzat să se întoarcă acasă: "A plecat să ne ofere un trai mai bun"

La 87 de ani, nu se desprinde de televizor. Urmărește cu teamă și îngrijorare numărul cazurilor de infectare cu coronavirus și morții din Italia. Fiica ei se află acolo și a refuzat să se întoarcă în țară. Spune că "nu a vrut să aducă moartea acasă", să-i îmbolnăvească pe cei dragi. Bătrâna moare de dorul fiicei, dar îi este recunoscătoare. Știe că a plecat la muncă în strâinătate "pentru a-i oferi un trai mai bun...".

La 87 de ani, o bătrână nu se desprinde de televizor. Fiica ei se află în Italia și a refuzat să se întoarcă acasă: "A plecat să ne ofere un trai mai bun" Galerie
Bătrăna are 87 de ani și o fiică plecată la muncă în Italia | Facebook/ Gabriel Tudor

Un tânăr român, a cărui mamă a plecat la muncă în Italia, a publicat pe internet un mesaj înduioșător, alături de o fotografie. Imaginea o arată pe bunica sa lipită de televizor, în așteptarea veștilor din Italia, în plină pandemie de coronavirus. Fiica bătrânei și mama tânărului a refuzat să se întoarcă în România, deși a avut ocazia. A rămas în mijlocul focarului de Covid-19.

Citește și: „Nu vreau să plec la moarte! Vreau să salvez, dar nu cu mâinile goale! Ne umplem de sânge!”. O eroină din România, în lupta cu COVID-19, furioasă! VIDEO

Redăm, mai jos, mesajul postat de Gabriel Tudor pe pagina sa de Facebook:

"Bunica mea, 87 de ani, așteaptă, îngrijorată, știrile despre situația din Italia.
Fata ei, mama mea, e izolată acolo. Lucrează acolo de 18 ani. Putea să vină acasă zilele astea, cu restul "patrioților", dar a refuzat.
Mama reprezintă diaspora.
A plecat din țară să ne ofere un trai mai bun mie și fraților mei.
A avut grijă de bătrânii altora, în timp ce bătrâna ei se ofilește de dorul ei.
A votat de acolo, de fiecare dată, dar nu a făcut un titlu de glorie.
A privit cum cresc copiii altora în timp ce pe ai ei i-a găsit oameni mari.
A văzut cum trăiesc familii fericite, iar pe soțul ei l-a lăsat bărbat și îl găsește bătrân.
A avut ocazia sa vină în țară, dar nu a vrut să ne aducă moartea mie, copiilor mei, fraților mei, tatălui meu, mamei ei.
Azi a murit al 14-lea, or sa mai moară sute, poate mii. O sa trăiți cu povara ca v-ați omorât copiii, părinții, prietenii, v-ați omorât țara.
Mama e diaspora, nu voi.
Stați măcar acasă, vă rugăm, vă implorăm, că acasă ați venit!",
a scris tânărul pe internet, în dreptul imaginii care o arată pe bunica sa lipită de televizor, în așteptarea veștilor din Italia, în plină pandemie de coronavirus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Timiş: Percheziţii la persoane bănuite de distrugerea prin incendiere/ Trei bărbaţi sunt suspectaţi că au incendiat 4 ut... Sfaturile avocaților pentru românii care se confruntă cu „șomaj tehnic”, în perioada stării de urgență – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x