Antena Căutare

"Basmele" de lângă Iași: A otrăvit fântâna satului în speranța că va bea și femeia care i-a rănit inima!

Mai ceva ca-n basme! Un bărbat de 54 de ani din comuna Costuleni, judeţul Iaşi a încercat să-și răzbune dragostea pe fosta lui soție otrăvind fântâna satului în speranța că femeia va bea și va sfârși otrăvită!

O femeie din comuna Costuleni a reclamat că un vecin a aruncat o substanţă toxică în fântâna din care se alimentau cu apă câteva familii. Cazul a fost reclamat la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi în data de 7 septembrie.

În urma cercetărilor s-a constatat existența unui inescticid în fântână. Bărbatul a fost reținut drept suspect în cazul otrăvirii fântânii. La scurt timp, fântâna a fost dezinfectată, dar aceeași femeie a mers a mers din nou la Poliţie şi a reclamat că vecinul să ar fi aruncat din nou substanţe toxice în ea.

Bărbatul a sperat că femeia va bea apă infectată şi se va îmbolnăvi.

La acest moment nu este clar dacă bărbatul a mai aruncat substanțe toxice în fântână, dar sursele din anchetă au mai precizat că individul de 54 de ani ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe fosta sa soţie, care a divorțat de el.

„Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infectarea apei şi continuă cercetărle. În funcţie de rezultatele anchetei se vor dispune măsurile legale”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă între 6 luni şi 3 ani de închisoare.

Cristi Danileț a anunțat că toți cei șapte violatori din Vaslui sunt liberi „grație recursului compensatoriu”. Primiseră... Halucinant! Alți 41 de migranţi au fost găsiți ascunşi într-un camion frigorific...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x