Antena Căutare

Halucinant! Alți 41 de migranţi au fost găsiți ascunşi într-un camion frigorific

O adevărată rețea! Poliţia elenă a descoperit luni 41 de migranţi ascunşi într-un camion frigorific pe o autostradă din nordul Greciei, au declarat oficialităţi ale poliţiei, citate de Reuters.


Migranţii, în marea lor majoritate afgani, nu au avut de suferit, a declarat un responsabil al poliţiei, adăugând că sistemul de refrigerare din camion nu fusese oprit.

Poliţia a oprit camionul pe o autostradă în apropierea oraşului Xanthi, în nordul Greciei, pentru un control de rutină. Şoferul a fost arestat şi a fost dus, împreună cu migranţii, la o secţie de poliţie aflată în apropiere pentru a fi identificaţi.

Descoperirea are loc după ce săptămâna trecută 39 de migranţi, despre care se crede că erau vietnamezi, au fost găsiţi morţi într-un camion frigorific, într-un parc industrial în apropiere de Londra.

39 de cadavre găsite într-un camion, în Essex, într-un camion provenind din Bulgaria; şoferul originar din Irlanda, acuzat de crimă, reţinut

Poliţia elenă a descoperit luni 41 de migranţi ascunşi într-un camion frigorific pe o autostradă din nordul Greciei, au declarat oficialităţi ale poliţiei, citate de Reuters.

Cei 39 imigranți care au murit înghețați în camionul groazei, la - 25 de grade C, erau chinezi

"Basmele" de lângă Iași: A otrăvit fântâna satului în speranța că va bea și femeia care i-a rănit inima!... Imagine rară: Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe, la vârsta de 29 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x