Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Bătaie cu pumni și picioare, la terasă. Imagini cu puternic impact emoţional, surprinse de camere

Bătaie generală pe o terasă din Curtea de Argeş. Mai mulţi indivizi s-au lovit cu pumnii şi picioarele, apoi au folosit chiar scaunele barului ca arme. Totul a fost suprinse pe camerele de supraveghere. Imaginile sunt cu puternic impact emoţional.

Poliţiştii spun că a fost un conflict spontan. Aparent, fără un motiv serios. Pe imagini se vede că cei implicaţi în scandal stau la mese alăturate. Mai întâi se ceartă, apoi din fiecare grup se ridică o persoană. Un al treilea bărbat stă pregătit şi el să intervină. Iar la un moment dat, unul dintre ei lovește cu pumnul un individ din grupul advers. Apoi trec la artileria grea, scaunele din bar.

Angajații localului din Curtea de Argeș au sunat la 112

Angajaţii localului s-au speriat şi nu au intervenit, dar au sunat panicaţi la Poliție. Scandalagii au fost potoliţi de oamenii legii, iar trei dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează ca procurorii să decidă ce măsură iau în continuare.

Citește și: Un chinez a fost snopit în bătaie de un român pentru că l-a rugat să îşi pună masca. Imagini revoltătoare în Mureș

Politiștii și procurorii de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș au inceput cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ei au dispus reținerea a trei bărbați, de 24 de ani, din Albeștii de Argeș și de 45 de ani, respectiv 23 de ani, din Băiculești.

"Din cercetări s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, cei trei s-au bătut pe terasa unui local din municipiul regal. După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", au precizat polițiștii.

Recomandari