Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Un chinez a fost snopit în bătaie de un român pentru că l-a rugat să îşi pună masca. Imagini revoltătoare în Mureș

Incident sângeros în oraşul Luduş din judeţul Mureş. Proprietarul unui magazin chinezesc a fost bătut cu bestialitate de un client, după ce l-a rugat să îşi pună masca de protecţie dacă vrea să îşi continue cumpărăturile.

Un chinez a fost snopit în bătaie de un român pentru că l-a rugat să îşi pună masca

Captură video

De aici, a izbucnit scandalul. Bărbatul de 37 s-a înfuriat atât de tare, încât l-ar fi lovit cu pumnul pe proprietarul magazinului chinezesc, chinez și el la origini.

Bărbat bătut pentru că i-a cerut unui client să poarte mască în magazin

Martorii au sunat la 112, iar un echipaj de poliţie a intervenit la faţa locului ca să calmeze spiritele.

„I-am zis să pună masca, dar a zis deloc. Am zis „pleacă, pleacă” și a dat în mine. Soția l-a alungat cu coșul”, a povestit bărbatul agresat, care s-ar fi oferit chiar să-i dea o mască de protecție clientului, pentru a-și continua cumpărăturile.

Clientul bătăuș din Mureș a fost amendat cu 2.500 de lei

Clientul recalcitrant a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea măsurilor de protecţie şi s-a ales şi cu dosar penal pentru pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Polițiștii au stabilit că între un bărbat de 37 de ani din Luduș, administratorul societății comerciale în cauză și soția acestuia, ar fi izbucnit un conflict spontan pe fondul nerespectării măsurilor de protecție individuală de către bărbat, în urma căruia aceștia s-ar fi agresat reciproc”, au declarat polițiștii.

Clientul s-a ales cu amendă de 2.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție.

Recomandari