O infirmieră și un paznic s-au luat la bătaie, chiar în holul spitalului! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! 

 

Scene incredibile s-au desfășurat în Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde o infirmieră și un paznic s-au luat la bătaie chiar în holul unității medicale. 

Scandalul între cei doi colegi de muncă a izbucnit după ce agentul de pază a refuzat să o lase pe fiica infirmierei să intre în spital după încheierea programului de vizită. Furioasă, tânăra şi-a sunat mama care a coborât într-un suflet, potrivit Antena 3. 

Citește și: Sechestrat și schingiuit ca-n Evul Mediu, de doi polițiști! „Lăsaţi-mă că mor! Vă rog frumos, mă omorâţi”

Astfel, după o ploaie de reproșuri, au urmat mai multe lovituri.  Atât agentul de pază cât şi infirmiera au depus câte o plângere la poliţie. Şi conducerea spitalului a demarat o anchetă internă pentru a stabili cum s-a putut ajunge într-o astfel de situaţie.

Citește și: Doi polițiști, surprinși în timp ce snopeau în bătaie un bărbat! Incidentul s-a petrecut chiar în curtea secției

Zilele trecute, doi polițiști din Bârlad au bătut un bărbat, chiar în curtea secției, după ce oamenii legii au fost trimişi în comuna Pochidia, unde o femeie a reclamat la 112 că e agresată de un vecin.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI