Antena Căutare

Bătaie generală, în Vama Veche! Mai mulți tineri și-au împărțit pumni, pe plajă! VIDEO

Mai mulți tineri s-au bătut pe o plajă din Vama Veche, unde și-au împărțit pumni și picioare, pe ritmurile muzicii. Conflictul general a fost filmat.

Bătaie generală, în Vama Veche! Mai mulți tineri și-au împărțit pumni, pe plajă! VIDEO
Bătaie generală, în Vama Veche! Mai mulți tineri și-au împărțit pumni! VIDEO

După ce imaginile cu bătaia de pe plaja din Vama Veche au fost publicate pe internet, Poliția a anunțat că s-a autosesizat.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini de pe o rețea de socializare, în care se prezintă un incident din stațiunea Vama Veche, vă comunicăm faptul că, din primele informații, evenimentul s-ar fi produs în cursul acestei dimineți, în mod spontan.

Precizăm faptul că polițiștii nu au fost sesizați cu privire la acest incident și, până în acest moment, nu este depusă nicio plângere referitoare la acest eveniment”, a transmis sâmbătă Poliția Constanța.

„M-am simțit violată! Așa sunt răsplătită, după ce am luptat împotriva COVID-19”. O asistentă a suferit șocul vieții ei! Ce i s-a întâmplat este de necrezut!

Astfel, poliţiştii din cadrul Biroului Vama Veche - 2 Mai s-au autosesizat şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce ți se poate întâmpla, dacă bei dezinfectant pentru mâini! Medicii, avertisment dur! „Dacă nu te omoară, te poate face... S-a descoperit care sunt cele mai contagioase persoane infectate cu coronavirus! Motivul pentru care dau COVID-19 mai de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x