Antena Căutare

Bătrânii de peste 65 de ani, obligați să stea doar în case sau nu? Ce prevede ordonanța militară

Trebuie să stea bătrânii în casă tot timpul sau nu? Când au voie să-şi plimbe animalele de companie? De la preşedinte la prim-ministru, fiecare are un răspuns. Debusolaţi, românii peste 65 de ani au făcut ce-a înţeles fiecare în primele ore în care au fost interzise deplasările şi pe timpul zilei.

Ordonanţa militară nu este respectată nici măcar la Spitalul Militar din Craiova. Oamenii stau grămadă, la coadă. Portarul ridică din umeri. Cu mască sau fără, speriaţi sau nu, şi în Bucureşti vârstnicii au încercat să păcălească ordonanţa.

ORDONANȚA MILITARĂ NR. 3, IGNORATĂ DE BĂTRÂNI

În Capitală, bătrânii singuri, care nu pot ieşi la cumpărături, au la dispoziţie o linie TELVERDE. Voluntarii, dar şi angajaţii primăriei pot merge la cumpărături în locul lor. Iar cei care nu au bani, primesc o masă caldă acasă.

citește și: Ordonanța militară 3 din 2020. Ce restricții se impun începând de miercuri (textul integral)

Ordonanţa militară care le permite vârsnicilor să iasă din casă a fost schimbată ieri, de două ori, din vorbe.

Bătrânii de peste 65 de ani, obligați să stea doar în case sau nu? Ce prevede ordonanța militară

Ce prevede ordonanța militară

Ce prevede ordonanța militară

Dacă la prânz preşedintele anunţa înăsprirea restricţiilor pentru românii trecuţi de 65 de ani, până seara regulile s-au mai nuanţat.

citește și: Câte luni îşi pot amâna românii ratele? Măsuri de urgență din cauza coronavirusului

Bătrânii nu fac excepţie când vine vorba despre amenzi. Dacă nu respectă orele, riscă sancţiuni între 100 şi 5000 de lei.

Urmărește materialul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre ordonanța militară nr. 3 și regulile impuse de aceasta!

Tătaru spune că testarea persoanelor din Bucureşti va începe cu personalul medical... Deputatul USR Emanuel Ungureanu susţine că o asistentă de la Unitatea de Primire Urgenţe Cluj-Napoca a fost depistată po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x