Antena Căutare

Bebeluș găsit mort într-un tomberon, la Piatra-Neamț! Fetița avea urme de violență pe corp

O descoperire șocantă a fost făcută în Piatra Neamț, acolo unde un bebeluș a fost găsit mort într-un tomberon, în zona cartierului 1 Mai. 

O descoperire șocantă a fost făcută în Piatra Neamț, acolo unde un bebeluș a fost găsit mort într-un tomberon, în zona cartierului 1 Mai.

Descoperirea șocantă a fost făcută de un om fără adăpost, care căuta în gunoaiele din containere. Acesta a dat peste trupul fetițe nou-născute și a alertat autoritățile.

Citește și: Nu i-a păsat deloc de sufletul mic! Bebeluș înfășurat în cârpe, găsit mort pe un morman de zăpadă, lângă gunoi

Potrivit zch.ro, bebelușul părea născut la termen și avea urme de violență pe corp.

Trupul fără viață al copilei a fost ridicat, iar acum medicii legiști urmează să facă necropsia pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul.

Citește și: Un bebeluș a fost găsit mort, în fața unui bloc! A fost lăsat să moară învelit cu două sacoșe

În cauză a fost deschis un dosar penal, iar polițiștii au început investigații. Conform sursei citate, zona este una cu blocuri, iar bebelușul putea fi adus din altă parte și abandonat.

Dăncilă a anunţat că în şedinţa de Guvern vor fi alocate sume din fondul de rezervă pentru furnizarea căldurii în mai mu... Femeie atacată cu bâta, la Baia Mare! Soțul nervos a făcut praf mașina | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x