Căutare Live

Bebeluș găsit mort într-un tomberon, la Piatra-Neamț! Fetița avea urme de violență pe corp

O descoperire șocantă a fost făcută în Piatra Neamț, acolo unde un bebeluș a fost găsit mort într-un tomberon, în zona cartierului 1 Mai. 

O descoperire șocantă a fost făcută în Piatra Neamț, acolo unde un bebeluș a fost găsit mort într-un tomberon, în zona cartierului 1 Mai.

Descoperirea șocantă a fost făcută de un om fără adăpost, care căuta în gunoaiele din containere. Acesta a dat peste trupul fetițe nou-născute și a alertat autoritățile.

Citește și: Nu i-a păsat deloc de sufletul mic! Bebeluș înfășurat în cârpe, găsit mort pe un morman de zăpadă, lângă gunoi

Potrivit zch.ro, bebelușul părea născut la termen și avea urme de violență pe corp.

Trupul fără viață al copilei a fost ridicat, iar acum medicii legiști urmează să facă necropsia pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul.

Citește și: Un bebeluș a fost găsit mort, în fața unui bloc! A fost lăsat să moară învelit cu două sacoșe

În cauză a fost deschis un dosar penal, iar polițiștii au început investigații. Conform sursei citate, zona este una cu blocuri, iar bebelușul putea fi adus din altă parte și abandonat.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri