Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Bebeluș mort după ce medicii spitalului CF2 din Capitală au refuzat să-i facă mamei cezariană!

Un copil a murit înainte să se nască, pentru că medicii au amânat prea mult cezariana. Este acuzaţia mamei care a pierdut sarcina în luna a noua, după ce doctorul de gardă de la spitalul CF2 din Capitală ar fi trimis-o acasă.

Un copil a murit înainte să se nască, pentru că medicii au amânat prea mult cezariana. Este acuzaţia mamei care a pierdut sarcina în luna a noua, după ce doctorul de gardă de la spitalul CF2 din Capitală ar fi trimis-o acasă.

Când s-a întors la urgenţe, inima bebeluşului nu mai bătea. Femeia a făcut plângere penală şi cere daune!

La 37 de ani, Claudia se pregătea să devină pentru prima oară mamă. Dar cel mai aşteptat moment s-a transformat într-o tragedie. Naşterea era programată pentru 14 ianuarie. Cu doar o săptămână înainte, femeia a simţit că ceva nu este în regulă.

„Mi-am sunat medicul curant, care mi-a monitorizat sarcina. I-am spus ca pierd lichid amniotic. Dansul a spus sa mai asteptam. Pe la ora 22, pierzand mult lichid l-am sunat din nou pe medic care mi-a spus sa merg la camera de garda. Lucru pe care l-am si facut”, a declarat mama.

Însă la camera de gardă, după o ecografie, medicul i-a spus că bebeluşul este sănătos şi a trimis-o acasă. A urmat o noapte de agonie.

Cele mai negre temeri s-au adeverit când femeia a revenit la spital. Medicul ei a constatat că inima copilului încetase să mai bată.

Claudia a depus plângere pe numele medicului de gardă la Parchet şi urmează să facă o sesizare şi la Colegiul Medicilor.

În instanţă, femeia vrea să ceară daune morale de 500 de mii de euro pentru drama prin care a trecut.

Recomandari