Antena Căutare

Bebeluș mort după ce medicii spitalului CF2 din Capitală au refuzat să-i facă mamei cezariană!

Un copil a murit înainte să se nască, pentru că medicii au amânat prea mult cezariana. Este acuzaţia mamei care a pierdut sarcina în luna a noua, după ce doctorul de gardă de la spitalul CF2 din Capitală ar fi trimis-o acasă.

Un copil a murit înainte să se nască, pentru că medicii au amânat prea mult cezariana. Este acuzaţia mamei care a pierdut sarcina în luna a noua, după ce doctorul de gardă de la spitalul CF2 din Capitală ar fi trimis-o acasă.

Când s-a întors la urgenţe, inima bebeluşului nu mai bătea. Femeia a făcut plângere penală şi cere daune!

La 37 de ani, Claudia se pregătea să devină pentru prima oară mamă. Dar cel mai aşteptat moment s-a transformat într-o tragedie. Naşterea era programată pentru 14 ianuarie. Cu doar o săptămână înainte, femeia a simţit că ceva nu este în regulă.

„Mi-am sunat medicul curant, care mi-a monitorizat sarcina. I-am spus ca pierd lichid amniotic. Dansul a spus sa mai asteptam. Pe la ora 22, pierzand mult lichid l-am sunat din nou pe medic care mi-a spus sa merg la camera de garda. Lucru pe care l-am si facut”, a declarat mama.

Însă la camera de gardă, după o ecografie, medicul i-a spus că bebeluşul este sănătos şi a trimis-o acasă. A urmat o noapte de agonie.

Cele mai negre temeri s-au adeverit când femeia a revenit la spital. Medicul ei a constatat că inima copilului încetase să mai bată.

Claudia a depus plângere pe numele medicului de gardă la Parchet şi urmează să facă o sesizare şi la Colegiul Medicilor.

În instanţă, femeia vrea să ceară daune morale de 500 de mii de euro pentru drama prin care a trecut.

Cum să te pregătești înainte de o întâlnire cu un potențial client. 4 pași esențiali... În curând, românii ar putea plăti o taxă pe sticle și borcane!!! Ordonanța de urgență a intrat în vigoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x