Antena Căutare

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 46 de morţi

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 46 de morţi, după Teodora Maftei a pierdut lupta cu viața. Doi răniţi internaţi la Spitalul "Floreasca" din Capitală au murit duminică, unul a decedat la Spitalul de Arşi, iar o persoană a murit în drum spre Elveţia. Sâmbătă au murit alți nouă oameni.

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 46 de morţi, după Teodora Maftei a pierdut lupta cu viața. Doi răniţi internaţi la Spitalul "Floreasca" din Capitală au murit duminică, unul a decedat la Spitalul de Arşi, iar o persoană a murit în drum spre Elveţia. Sâmbătă au murit alți nouă oameni.

Luni, 9 NOIEMBRIE

Teodora Maftei a pierdut lupta cu viața, după ce zile la rând s-a luptat să trăiască. Teodora fusese transportată la o clinică din Israel, însă starea sa a fost critică pe tot parcursul drumul. A ajuns cu bine la destinație, însă moartea a răpit-o. Avea doar 32 de ani.

Teodora Maftei

DUMINICĂ, 8 NOIEMBRIE

UPDATE 18:25 - Numărul deceselor a ajuns la 45. Toboşarul Goodbye to Gravity a decedat în aeronava care trebuia să-l transporte în Elveţia

Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum.

Bogdan Enache

UPDATE 10:31 - O altă victimă din Colectiv şi-a pierdut viaţa. Numărul persoanelor decedate a ajuns la 44

Dan Matei Alexandru (26 de ani) era din Bucureşti şi a murit la Spitalul de Arşi.

UPDATE 08:15 - Numărul deceselor a ajuns la 43. Alţi doi răniţi în incendiul din Colectiv au murit la Floreasca

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că la Spitalul Floreasca au murit Alexandra Rădulescu (26 de ani) şi un cetăţean turc. Ayberk Manci era un student turc venit în România cu programul Erasmus, precizează reprezentanța diplomatică a Turciei.

Alexandra Rădulescu, căreia prietenii îi spuneau Sandy, era din Braşov şi lucra în clubul Colectiv din Bucureşti. Aceasta era la muncă în seara în care a izbucnit incendiul şi a fost grav rănită.

Alexandra Rădulescu

SÂMBĂTĂ, 7 NOIEMBRIE

Doi pacienţi de la Spitalul de Arşi au murit sâmbătă, la primele ore ale dimineţii, apoi fiind anunţat un nou deces la Spitalul Universitar. În următoarele ore, secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că doi pacienţi dintre cei transportaţi în Olanda au decedat, după aterizare. În următoarele ore au mai murit patru persoane, două de la Spitalul Floreasca, un tânăr de la Spitalul de Arşi şi o femeie internată la Spitalul ”Bagdasar”.

UPDATE 20:48 - Încă două persoane au murit. Numărul deceselor a ajuns la 41

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la Clubul Colectiv a ajuns la 41, după ce sâmbătă seară au murit o femeie care era internată la Spitalul ”Floreasca” din Capitală şi o alta internată la Spitalul ”Bagdasar”.

Surse medicale au declarat că de la Spitalul Floreasca a murit Elena Toader, care avea 30 de ani. De la Spitalul ”Bagdasar Arseni” a decedat o tânără de 25 de ani, Mavi Serian, potrivit mediafax.ro.

Cele două tinere erau în stare critică, având arsuri pe suprafeţe mari din corp şi arsuri ale căilor respiratorii.

UPDATE 15:45 - Un alt rănit în incendiul din Colectiv a murit la Spitalul de Arşi. Numărul deceselor a ajuns la 39

Potrivit unor surse medicale, bărbatul care a decedat se numeşte Alexandru Chelba şi avea 33 de ani. Acesta este al treilea rănit care a murit sâmbătă la Spitalul de Arşi.

Alexandru Chelba

Ceilalţi doi pacienţi decedaţi la Spitalul de Arşi - Daniel Ciobanu (39 de ani) şi Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani) - aveau arsuri pe suprafeţe mari din corp şi arsuri de căi respiratorii.

UPDATE 12:26 - O persoană rănită în incendiul din Colectiv a murit la Floreasca. Numărul deceselor a ajuns la 38

Adrian Popa, în vârstă de 29 de ani, era pasionat de fitness şi culturism şi fusese grav rănit în incendiul izbucnit în clubul Colectiv.

Adrian Popa

UPDATE - Raed Arafat: Doi dintre pacienţii transportaţi în Olanda au decedat. Numărul deceselor a ajuns la 37

Doi dintre cei opt pacienţi care au fost transportaţi în Olanda au decedat, unul în ambulanţă spre spital şi un altul la spitalul din Rotterdam, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat. Unul dintre ei este o tânără italiancă de 20 de ani, Tullia Ciotola, care fusese internată la Spitalul SRI "Agrippa Ionescu". Celălalt rănit este Florin Cristian Popescu, mai cunoscut sub numele de Porky, bodyguardul care lucra în clubul Colectiv.

Tullia Ciotola

Florin Cristian Popescu

UPDATE 11:04 - Un bărbat rănit în incendiul din clubul Coleciv a murit la Spitalul Universitar. Numărul deceselor a ajuns la 35

Bărbatul se numeşte Ionuţ Maior şi avea 27 de ani, iar soţia acestuia, care a rămas internată la SUUB, are tot 27 de ani.

Ionuţ Maior

UPDATE 10:15 - Au murit două persoane internate la Spitalul de Arşi

Tot sâmbătă au murit alţi doi bărbaţi care erau internaţi la Spitalul de Arşi: Daniel Ciobanu (39 de ani) şi Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani).

Daniel Ciobanu a fost internat, pe 30 octombrie, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafata corpului, precum şi arsuri de căi respiratorii. Acesta trebuia să fie transferat joi la un spital din Israel, însă medicii au anulat în ultimul moment plecarea din cauza stării proaste în care se afla pacientul.

Daniel Ciobanu

Ionuţ Popescu

Citeşte şi:

Tullia Ciotola, studenta italiancă din Colectiv, a murit pe aeroportul din Rotterdam

Ionuţ Popescu, fiul fostului director al ENET Focşani, a murit la Spitalul de Arşi! Se numără printre victimele incendiului din Colectiv

Daniel Ciobanu, cameramanul pe care Becali l-a ajutat cu 70.000 de euro, a murit! Filma concertul celor de la "Goodbye to Gravity"

A învins moartea! Supraviețuitorul din scaun cu rotile vorbeşte despre iadul din Colectiv: ”Am respirat de trei ori în zece minute!”

La o săptămână de la tragedie, unul dintre patronii clubului Colectiv vorbește public

Colega noastră Teodora Maftei s-a stins din viaţă în Israel. Bilanţul tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 46 de mor... Sonny Flame şi Boier Bibescu au lansat "#ÎmiPareRău", o piesă în memoria victimelor din Colectiv! Versurile îţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x