Antena Căutare

Colega noastră Teodora Maftei s-a stins din viaţă în Israel. Bilanţul tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 46 de morţi

Veştile proaste în urma tragediei din clubul Colectiv continuă să vină şi în această dimineaţă. De această dată, din Israel, acolo unde s-a stins, în urmă cu puţin timp, jurnalista Teodora Maftei.

În urmă cu 10 ani, după ce a acuzat dureri de cap foarte puternice, insomnia, tulburări de memorie, amețeli și probleme cu echilibru, tânăra a fost diagnosticată cu "chist arahnoidian de fosă posterioară”, respectiv o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, înspre ceafă, care nu poate fi eliminat şi este asociat cu hipertensiunea intracraniană, informează Mediafax.

"Mă durea capul 24 de ore din 24, iar noaptea făceam ture prin cameră, strângând din dinţi şi vorbind singură”, povestea Teo.

Din cauza faptului că lichidul nu poate fi eliminat, a avut şi o tromboză venoasă, respectiv i s-au spart două vene pe creier, a făcut o criză de epilepsie şi a ajuns inconştientă în toiul nopţii la spital.

Până acum a fost operată de şapte ori, din care de trei ori intervenţii direct pe creier, trei intervenţii la chist pe la gât, când medicii i-au montat un "furtun" de la chist până în stomac, care drenează surplusul de lichid, respectiv o dată a fost operată prin burtă, pentru a monta o valvă.

De asemenea, din cauza problemelor medicale, acesteia îi era interzis să consume alcool, să fumeze, să bea cafea, să facă efort, să răcească, să stea la soare, să meargă în cluburi.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 46 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi.

"CORUPȚIA UCIDE", campanie cutremurătoare în memoria victimelor din Colectiv!... Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 46 de morţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x