Antena Căutare

Black Friday 2018. Când e startul reducerilor la eMAG

Black Friday 2018 la eMag. Când începe și cum să te pregătești pentru cel mai mare eveniment dedicat cumpărăturilor în România.

Black Friday 2018. Când e startul reducerilor la eMAG
Black Friday 2018 | cavaleria.ro

Black Friday există în România datorită celor de la eMAG care au adus acest trend de shopping la noi în țară în 2011. O dată cu ei și Flanco a implementat reduceri pentru produsele lor în noiembrie. Marele eveniment Black Friday 2018 se apropie și vine cu mai multe reduceri ca niciodată. Pentru a te asigura că ești pregătit noi îți vom oferi câteva sfaturi ca să nu ratezi nici o ofertă atractivă. Black Friday are loc în fiecare an în luna noiembrie.

De atunci, în fiecare an în noiembrie românii se pregătesc să își cumpere ce și-au dorit tot anul la reducere. Acest eveniment de shopping cu reduceri și oferte nenumărate aduce produsele tale preferate la un preț accesibil. Așadar, dacă ai economisit câteva luni cu gândul la acest eveniment și la tot ce trebuie să îți cumperi, nu rata ocazia de a fi primul care află de reducerile eMAG.

În 2011, vânzările de Black Friday de la eMAG au ajuns la 8 milioane de euro, cumpărăturile online căștigând un spor de popularitate. De când Black Friday a apărut în România și până astăzi, 87 de lanțuri de magazine dau startul sezonului de reduceri în luna noiembrie.

În 2018, eMAG dă startul reducerilor de Black Friday pe 16 noiembrie 2018. De aceea, trebuie să fi pe fază și în dimineața zilei de 16 să îți începi cumpărăturile pentru a fi sigur că mai găsești produsele dorite pe stoc. Toți românii vor sta cu ochii pe magazinul eMAG pentru a afla cât mai repede despre reducerile uriașe.

Pentru a fi cât mai rapid, este recomandat să îți actualizezi aplicația eMAG pentru că toți știm că mediul online e cel mai eficient. În ziua de azi nu prea multă lume mai merge în magazine pentru a cumpăra produsele la reduceri, apelând la ajutorul tehnologiei. De aceea, trebuie să îți actualizezi aplicația și să ai deja adresa de livrare și toate datele completate.

Astfel, de îndată ce vei întâlni produsul dorit la reducere vei putea să îl rezervi automat doar dând click pe produs și plasând comand în ziua respectivă. Rapiditatea sporită reprezintă o șansă de reușită în această zi magică în care poți găsi tot ce îți dorești la un preț mult mai mic. Așadar, poți alege să îți salvezi cardul bancar în contul tău de client, achitând comenzile rapid și în siguranță.

Echipa eMAG te va încânta cu sute de oferte avantajoase și reduceri multiple. Important este să accesezi site-ul lor în dimineața de Black Friday și să începi cumpărăturile.

Sursă foto: cavaleria.ro

E jale! Clienții unei importante bănci din România au primit vestea. Au fost ÎNCHISE!... Veste ALARMANTĂ pentru români! Deficitul bugetului de stat a CRESCUT! La cât a ajuns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x