Antena Căutare

Black Friday 2018. Reduceri pentru un număr record de produse

Black Friday 2018. Câte milioane de produse vor fi la reduceri pentru români

Black Friday 2018. Reduceri pentru un număr record de produse
Black Friday 2018 | businesstech.co.za

Mult așteptatul eveniment al reducerilor și ofertelor este la doar 3 săptămâni și o zi distanță. Black Friday 2018 va avea loc pe 16 și 23 noiembrie, urmând ca mulți comercianți să reducă prețurile și să aplice reduceri de până la 50-70% la mii de produse. Dacă ești în căutare de anumite produse și ai așteptat tot anul acest eveniment pentru a le putea cumpăra la un preț mai mic, atunci fi sigur că nu îți ratezi șansa.

Black Friday are loc în fiecare an în luna noiembrie. Acest eveniment al reducerilor a fost preluat din SUA, fiind introdus la noi în țară pentru prima dată de către eMAG în 2011.

Inițial Black Friday a însemnat doar reduceri la electrocasnice. Treptat mulți comercianți au preluat acest trend, iar reducerile s-au aplicat și pentru unele magazine de haine și articole vestimentare, parfumuri, cosmetice, jucării, mobilă, produse de îngrijire și multe altele.

Tot ce trebuie să știi este că e bine să începi să te pregătești încă de la jumătatea lunii noiembrie, fiind cu ochii pe site-urile magazinelor online preferate. Pentru a avea succes la cumpărăturile de Black Friday, nu doar că trebuie să fim atenți la reduceri, ci și să încercăm să fim printre primii care le descoperă. Unui produs de calitate la care multă lume speră s-ar putea să i se termine stocul destul de rapid. De aceea ai nevoie de niște tehnici pe care să le pui în practică în Vinerea Neagră.

Nu te opri din căutări atunci când crezi că ai găsit produsul la un preț pe care ți-l poți permite. Cheia este să îl găsești la cel mai mic preț și să diminuezi costurile pe cât posibil. Online e întotdeauna mai simplu. Ar fi mult mai complicat să colinzi toate magazinele pentru a găsi produsul preferat.

Anul trecut mulți comercianți au înregistrat vânzări record în această perioadă datorită reducerilor avantajoase care i-au mulțumit pe clienții români. Pentru a avea vânzări cât mai mari, comercianți reduc prețul la sute sau poate chiar mii de produse de pe rafturile lor. De exemplu, anul trecut eMAG 2 milioane de produse la reduceri. Flanco, un alt comerciant de top, a oferit clienților 635.000 de produse la reduceri. În același timp, evoMAG a avut sute de oferte și a vândut 30.000 de produse la un preț mai mic.

Există peste 87 de magazine din care poți alege produse de top. Pregătește-te pentru marile reduceri. Fii printre primii care accesează site-urile magazinelor de profil și achiziționează-ți produsele pe care le-ai așteptat tot anul să fie la reduceri.

Sursă foto: businesstech.co.za

Vești proaste pentru milioane de români! Salariul minim pe economie nu va crește de la 1 NOIEMBRIE! Anunțul făcut de aut... Natura se dezlănțuie în următoarele ore! Anunțul făcut de autorități în urmă cu puțin timp: A fost emis un nou COD GALBE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x