Antena Căutare

Black Friday 2018. Ghid util de urmărire a ofertelor și tot ce trebuie să știi

Black Friday 2018. Ghid util de urmărire a ofertelor și tot ce trebuie să știi

Black Friday 2018. Ghid util de urmărire a ofertelor și tot ce trebuie să știi
Black Friday | pexels.com

Fenomenul care va lua cu asalt toți comercianții și rafturile acestora este aproape. Mai sunt doar câteva zile până la Black Friday 2018 și românii deja își plănuiesc lista de cumpărături. La noi în țară există 87 de magazine care reduc prețurile produselor lor în pragul evenimentului de shopping Black Friday.

Vinerea Neagră i-a determinat pe români să facă și mai multe cumpărături online, sporind numărul de utilizatori care aleg un coș de cumpărături virtual în locul celuia din supermarket. Black Friday are loc în fiecare an în luna noiembrie. Acest eveniment al reducerilor a fost preluat din SUA, fiind introdus la noi în țară pentru prima dată de către eMAG în 2011.

Tentațiile pot fi mari

Cu siguranță îți stabilești din timp ce produse dorești să achiziționezi de Black Friday pentru a elimina tentațiile și a te focusa pe ceea ce contează cu adevărat. Astfel, nu doar că vei fi mai eficient pentru că vei căuta direct produsul dorit, dar vei fi cu un pas înaintea tuturor celor care zăbovesc, uitându-se și la alte oferte, fiind atrași de reducerile mari. Cheia este să fi concentrat pe un singur produs și să îl cauți pe acela pe mai multe site-uri ale magazinelor de specialitate pentru a compara reducerile. Abia apoi vei putea să decizi ce ofertă e mai avantajoasă.

Oferte false

Specialiștii îi avertizează pe cumpărători în legătură cu posibilele oferte false ce nu fac cu adevărat parte din ofertele de Black Friday. Mulți comercianți încearcă să își păcălească clienții pentru a cădea în capcană și pentru a-i convinge să cumpere indiferent dacă produsul e redus cu 50% sau 40%. De aceea, pentru a evita aceste țepe, trebuie să studiezi atât prețul cât și caracteristicile produsului de care ești interesat. Unii specialiști sfătuiesc cumpărătorii să ridice produsele comandate din magazin pentru a le putea verifica înainte.

Varianta online

Chiar dacă online e întotdeauna mai simplu, trebuie să ai grijă la infractorii cibernetici. Câțiva dintre cei care obișnuiesc să plătească cumpărăturile de Black Friday cu cardul au avut parte de experiențe neplăcute. Așadar evită să accesezi site-uri primite de la persoane necunoscute. Pentru mai mulă eficiență și rapiditate este indicat să ai deja descărcate aplicațiile magazinelor online și să îți salvezi datele de livrare și facturare. Poți alege să plătești produsele abia la primirea lor, evitând astfel incidente cu potențiali infractori cibernetici.

De Black Friday 2018 fi mai precaut și încearcă să faci cumpărături înțelept, fără să cheltui peste măsură pe produse ce nu au nicio utilitate.

Sursă foto: pexels.com

Verificări și autorizații ISCIR pentru centrala termică... SRI, intervenție la Aeroportul Otopeni, după amenințarea cu bombă! A fost instituită celula de criză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x