Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Imagini cu plecarea lui Alexandru. Ce s-a întâmplat în casă după eliminarea iubitului Cristinei

Despărțirea concurenților sezonului 9 Mireasa de Alexandru a fost una foarte dificilă. Cristina a plâns în hohote, dar a fost încurajată de iubitul ei care a încercat să fie puternic.

Colaj cu Alexandru și Cristina Galerie
Alexandru a părăsit sezonul 9 Mireasa | Antena 1

„Cristina a fost atât de tristă încât își dorea să încalce regulamentul și să plece din casa Mireasa. Alexandru a fost cerebral și i-a explicat că trebuie să lupte pentru relație lor”, a spus Gabriela Cristea în timp ce se difuzau imaginile cu plecarea lui Alexandru.

Concurenții sezonului 9 Mireasa au fost triști din cauza plecării lui Alexandru. Despărțirea a fost una dureroasă, cu lacrimi și suspine. Băieții au încercat să înveselească momentul tensionat al despărțirii și l-au ridicat pe Alexandru în brațe.

Înainte de plecare, Alexandru a mers alături de Cristina și de bunica Maria la Mireasa, Capriciile Iubirii.

De ce crede Alexandru că l-au amendat telespectatorii Mireasa

Întrebat de ce crede că l-au amendat telespectatorii, Alexandru a răspuns: „Să învăț o lecție. Să învăț că trebuie să-mi țin gura, să respect un regulament, să mă pun pe mine pe primul loc și relația mea. Să văd binele și să mă gândesc la consecințe. Astea cred eu că sunt motivele”, a spus Alexandru la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Gabriela Cristea a precizat că iubita lui Alexandru și-a exprimat intenția d a încălca regulamentul și a părăsi casa Mireasa cu Alexandru, însă băiatul a calmat-o și i-a explicat că trebuie să fie puternici și să lupte pentru relația lor.

„Să nu omit că sunt foarte frumoși împreună și e foarte frumos ceea ce trăiesc. Alexandru, ai fost de la început până la final drept și adevărat cu mine și cu fata aceea. Ești puternic rău, ești top”, i-a spus Cristian lui Alexandru înainte ca iubitul Cristinei să părăsească emisiunea.

Cu o seară înainte de eliminare, Alexandru și Cristina au petrecut timp împreună, iar băiatul și-a rugat iubita să aibă grijă de ea, în cazul în care el va părăsi emisiunea Mireasa.

„Dacă plec, draga mea viitoare soție, îmi doresc să-mi promiți că ai grijă de tine și de sănptatea ta, să mănânci și că n-o să mă dezamăgești cu absolut nimic. În rest, eu te aștept. Că te-a așteptat o viață!”, i-a spus Alexandru Cristinei cu o seară înainte de gala în care a fost eliminat din casa Mireasa.

Alexandru s-a aflat într-o cursă de eliminare deoarece a încălcat regulamentul emisiunii Mireasa, vorbind despre intențiile de vot cu Cristian. Alexandru a fost în cursă alături de Albert și Vlad. Publicul Mireasa l-a votat pe iubitul Cristinei să părăsească emisiunea Mireasa. Deși Alexandru a fost aproape de top 3, acesta nu a avut imunitate, așa că a părăsit casa Mireasa alături de bunica Maria. Primul cuplu al sezonului 9 Mireasa este pus la încercare, însă Alexandru a spus că-i va trimite scrisori Cristinei și că o va aștepta cu dor și iubire.

Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii... Mireasa, sezon 9. Ce a postat Alexandru la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa. Băiatul este cu gândul la Cristina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x