Antena Căutare

Blaga: Erau necesare schimbarile. Cei numiti in functie sunt extrem de seriosi si profesionisti

Fostul ministru de Interne, Vasile Blaga, s-a declarat multumit fata de schimbarile din functie din cadrul ministerului si al IPJ Neamt, spunand ca acestea erau necesare, avand in vedere evenimentele petrecute in ultima vreme.

Mai mult decat atat, Blaga este de parere ca noii oameni numiti in functie sunt „extremi de seriosi si profesionisti", lucru pe care l-a constatat dupa ce a lucrat cu ei in mai multe randuri.

Democrat-liberalul a adaugat ca Dan Fatuloiu este dator cu o serie de explicatii pentru greselile facute, din functia de secretar de stat al MAI.

De asemenea, Blaga considera justificata si demiterea lui Aurelian Soric din functia de sef al IPJ Neamt, mentionand ca negarea caracterului infractional al camatariei nu este acceptata de catre o persoana care ar trebui sa apere legea.

Cu toate acestea, fostul ministru este de parere ca asemenea scadaluri nu ar fi trebuit mediatizate in acest fel si ca nu au facut bine ca „si-au spalat hainele in public.

Ioan Dascalu: Activitatile mele vor viza activitatea de imbunatatire a imaginii MAI... Aurelian Soric, schimbat la sefia IPJ Neamt cu Dorel Manole. Igas: Astept demisiile sefilor de post...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x