Antena Căutare

Blejnar, "Nasul Mare" pentru mafiotii din Brasov

Seful ANAF este cercetat pentru complicitate la contrabanda si evaziune fiscala. Contactat telefonic de Jurnalul National, presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a spus ca nu stie nimic despre investigatiile de la Brasov.

"Sunt niste simple supozitii. Nu mi s-a comunicat oficial ca as fi cercetat penal in Romania sau in alta tara",


„Spaima contrabandistilor" in fisa oficiala de post, presupus membru al „Famigliei" infractorilor din Brasov! Aceste doua supranume, contradictorii in aparenta, descriu unul si acelasi personaj: pe presedintele ANAF, Sorin Blejnar, iar concluzia respectiva apartine anchetatorilor brasoveni.

Potrivit unor surse judiciare inca din vara anului 2010, Blejnar este investigat de politisti si procurori, pe baza unei suspiciuni extrem de grave: protejarea contra-cost a unor grupari specializate in contrabanda cu petrol si evaziune fiscala.

Seful ANAF inca nu a fost pus sub acuzare oficiala, dar lucrarile in dosar sunt inca in derulare. Anchetatorii nu i-au adus, inca, la cunostinta existenta investigatiilor, astfel incat Blejnar are toate sansele sa afle din „Jurnalul National" ca in ultimele luni a fost subiect de ancheta.


Citeste tot articolul pe jurnalul.ro!

Foto: Intactimages

Avertizare cod galben de inundatii in vest si sud-vest... O descoperire romaneasca are mari sanse sa revolutioneze medicina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x