Căutare Live

VIDEO/ Blestemul care i-a urmărit pe Cornel Galeș și pe soția lui! Cine se lupta pentru averea acestora

Să fie vorba despre un blestem care i-a urmărit pe Cornel Galeș și soția lui de-a lungul timpului! Soțul Ilenei Ciuculete a sfârșit tragic într-un accident de mașină în Spania, acolo unde s-a stabilit dupa moartea cântăreței. 

Cornel Galeș

Nu se știe încă cine era la volan în timpul accidentului, dacă era Galeș sau prietenii lui, însă tragedia a șocat pe toată lumea. Ajuns în Spania după moartea Ilenei, Galeș și-a refăcut viața cu Viviana, care deține o firmă de turism. Galeș a intrat în depresie în ultimul timp, posibil și pentru că nu mai avea parte de banii pe care îi avea atunci când era impresarul Ilenei Ciuculete.

După moartea acestuia au început discuțiile despre cine moștenește averea celor doi soți. Dacă sunt pe numele lui, averea va reveni cu singuranță la copii.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Tragedie în Suceava! Un bărbat a murit din cauza instalației de Crăciun din locuință...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri