Antena Căutare

Plata ratelor la credite ar putea fi amânată în plină epidemie de coronavirus. Anunțul de ultimă oră făcut de BNR

Amânarea plății ratelor pentru populație ar putea deveni realitate acum, în plină epidemie de coronavirus, întrucât Banca Națională a României le-a dat undă verde unităților bancare pentru acest lucru. 

Conform Antena 3, BNR a creat cadrul legislativ pentru ca plata ratelor să fie amânată în plină epidemie de coronavirus.

"Banca Națională, prin Comitetul de supraveghere a flexibilizat regulamentele așa încât eventualele rate care nu se plătesc din cauza situației legate de epidemia de COVID-19, să nu transforme creditul într-un credit neperformant.

În momentul acesta, ca urmare a deciziei Comitetului de supraveghere, dacă nu se plătesc rate la un credit, nu se mai adună comisioane din partea băncilor, nu mai sunt nevoite să se îndrepte împotriva celor care nu fac această plată și nici nu induce costuri suplimentare.

Premierul Ludovic Orban, declarația momentului despre testele rapide! „Eliberăm oameni purtători de coronavirus, care pot transmite altora”

Orice amânare de plată cauzată de epidemia de COVID-19 poate să fie interpretată ca atare. Dacă considerăm că plata nu s-a făcut din cauza epidemiei, indiferent de ce moment, amânarea este considerată validă", a spus Dan Suciu, purtător de cuvânt al BNR, la Ediția specială, moderară de Adrian Ursu.

Premierul Ludovic Orban, conferință de presă LIVE: „Două ordonanțe de urgență, ca să ajutăm românii cu credite”... Diana Dumitrescu, copleșită de reacțiile internauților după debutul emisiunii Mireasa: ”Habar n-aveți ce emoții am!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x