Antena Căutare

Bogdan Aron, tânărul care a aflat din presă că a fost infectat cu COVID-19, s-a vindecat: ”Toată lumea e pe stradă. Credeam că românii au înțeles că ne paște un pericol mare!”

Bogdan Aron, tânărul care a aflat din presă că a fost diagnosticat cu noul coronavirus, a fost declarat vindecat și a plecat acasă.

Bogdan Aron, tânărul care a aflat din presă că a fost infectat cu COVID-19, s-a vindecat: ”Toată lumea e pe stradă. Credeam că românii au înțeles că ne paște un pericol mare!”
Bogdan Aron, tânărul care a aflat din presă că a fost infectat cu COVID-19, s-a vindecat

Într-o postare făcută pe Facebook, tânărul care a stat nouă zile în spital a declarat că a fost surprins să vadă atâția oameni pe stradă. De asemenea, el a declarat că va rămâne în continuare izolat, pentru a nu-și pune în pericol familia.

”Vestea bună a zilei este că am primit rezultatul celui de-al doilea test și este NEGATIV. Prin urmare, am fost declarat VINDECAT și am plecat din spital.

ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 260

Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune din perioada aceasta. M-au ajutat mult!
Le mulțumesc și medicilor, asistentelor și personalului de la Victor Babeș. Multă baftă pentru că știu că pentru ei abia acum începe.

Deși nu am primit nicio interdicție, am decis ca pentru siguranță să evit pentru câteva zile contactul direct cu alți oameni. Mi-e dor de Mădălina și de #AAA, dar mă gândesc că e mai bine să stau separat și de ei câteva zile. Singura recomandare sună așa: "evita contactul cu persoane suspecte sau confirmate cu COVID-19". Ceea ce cred că va fi din ce în ce mai greu, dat fiind că pare că viața din oraș își urmează firescul.

Asta e vestea proastă a zilei: toată lumea e pe stradă! După ce am stat izolat 9 zile aveam o cu totul altă impresie. Credeam că românii au înțeles că ne paște un pericol mare. Însă nu e deloc așa. Probabil că va fi o surpriză extraordinară pentru toată lumea când se vor anunța 10,000 de infectați sau primii români morți din cauza coronavirusuli. Poate atunci oamenii vor conștientiza pericolul. Deși pare că pentru italieni a fost cam târziu, iar acum regretă amarnic. Nu mai vorbesc despre cazurile deja celebre (oameni care mint în privința vizitei în alte țări, cetățeanul din Madrid care a venit cu avionul etc.) pe care personal nu știu cum să le cataloghez și în privința cărora consider că statul ar trebui să fie mai aspru.

Alertă în Suceava. Un bărbat infectat cu coronavirus ar fi intrat în contact cu 1.000 de persoane. Omul a dat petreceri la întoarcerea din Belgia

Fiți responsabili!
Credeți-mă, nu vreți să purtați povara infectării altor oameni! În cazul meu e toată lumea ok deocamdată, dar mai durează câteva zile până când vor ieși toți din carantină.
Și iarăși nu vreți să auziți: "sunteți pozitiv la coronavirus". Pentru că atunci lumea voastră se va întoarce cu susul în jos și va veți gândi: "Oare cât de nasol va fi în cazul meu?!".

Stați în casă. Aveți grijă de voi și de ai voștri!”, a scris el pe Facebook.

260 de persoane sunt infectate cu noul coronavirus în România

Numărul cazurilor de cronavirus confirmate în România a ajuns la 260. Alte 14 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate, potrivit raportării oficiale de miercuri seară.

Cele 14 cazuri nou confirmate sunt următoarele: 7 în București, 3 în Brașov, două în Constanța, câte unul în Maramureș și Dolj.

Toate aceste persoane nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Aceste persoane au vârsta cuprinsă între 2 ani și 57 de ani.

În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 43 de noi îmbolnăviri.

„La Milano, stăm baricadați, știm că ne vom îmbolnăvi toți, dar sperăm la o formă ușoară” Românii din Italia trăiesc cu ... Observator Update, 19 martie, ora 11:00: Pedepse dure pentru încălcarea izolării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x