Antena Căutare

Misiune imposibilă pentru sistemul sanitar! Miile de bolnavi de Covid-19 care ar trebui să stea în izolare sunt greu de găsit

Misiune imposibilă pentru sistemul sanitar din România. Trebuie să găsească miile de bolnavi de Covid-19 care în ultimele săptămâni nu au stat în spitale. Legea obligă Direcţiile de Sănătate Publică să ia legătura cu ei şi să îi consulte.

Problema este că cele mai multe DSP-uri din ţară sunt depăşite de situaţie. Este vorba despre judeţe în care câţiva medici trebuie să facă sute de anchete epidemiologice. În plus, angajaţii DSP trebuie să decidă cine stă în izolare şi carantină, acum că legea permite din nou acest lucru.

Klaus Iohannis, primele declarații despre măsurile luate din cauza celor peste 1.000 de cazuri de Covid-19: "E foarte trist, dar tristeţea nu rezolvă problema

Chiar astăzi au fost obligaţi să stea în izolare la domiciliu primii pacienţi. Este vorba despre 18 oameni din Bihor, Gorj, Galaţi şi Hunedoara.

Record absolut de cazuri noi de coronavirus, în România: 1.030

Un nou record al numărului de noi cazuri de coronavirus raportate după un interval de 24 de ore! Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 1.030 de noi cazuri de COVID-19.

Dintre cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi COVID-19, 372 de persoane au fost reconfirmate pozitiv, potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică, ce a întârziat cu peste 40 de minute. Bilanțul total a ajuns la 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

România a depășit 1.000 de cazuri de COVID-19. Ce spune ministrul Sănătății despre revenirea la starea de urgență: ”Trăim un moment dificil. Stăm și strigăm că am ajuns ciuma Europei?”

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, 24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Pe teritoriul României, 336 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 213 persoane se află în izolare instituționalizată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bătaie cu pumni și picioare, la terasă. Imagini cu puternic impact emoţional, surprinse de camere... Mortul n-a murit! Un bărbat a fost găsit plimbându-se printr-un cimitir, la patru luni de la înmormântarea lui. Cum a fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x