Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Bombă în cazul Caracal! Luiza Melencu nu a fost în casa lui Gheorghe Dincă! „Procurorii au ascuns adevărul. Dorim fetele”

Informația momentului în cazul crimelor de la Caracal! Ce dezvăluiri bombă au ieșit la iveală despre Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal?

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Răsturnare de situație în cazul crimelor de la Caracal! Gheorghe Dincă și familiile victimelor cer să fie reluată ancheta!

CAZUL CARACAL, NOI DETALII INCREDIBILE

În același timp, avocații familiilor Măceșanu și Melencu cer reluarea anchetei, nemulțumiți fiind de rechizitoriul final. Avocatul care reprezintă familia Melencu, Carmen Obîrșanu, susține că există noi informații ce nu sunt prezente în rechizitoriu și care pot influența radical decizia finală.

citește și: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Judecătorii din Olt trebuie să decidă în curând dacă trimit dosarul înapoi la DIICOT, pentru refacerea anchetei, sau îl trimit spre judecare.

Atât familiile victimelor, cât şi Gheorghe Dincă, au cerut ca ancheta să fie refăcută.

În plus, rudele celor două tinere despre care se crede că a fost răpite, violate și ucide de către criminalul de la Caracal au cerut în fața judecătorilor ca Gheorghe Dincă să fie supus testului poligraf pentru a se afla adevărul.

Bombă în cazul Caracal! Luiza Melencu nu a fost în casa lui Gheorghe Dincă! „Procurorii au ascuns adevărul. Dorim fetele”

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Avocata familiei Melencu este tot mai fermă și susține că Luiza nu a fost, de fapt, în casa lui Gheorghe Dincă! Carmen Obârșanu, avocatul familiei Melencu, a declarat sâmbătă la Antena 3 că a solicitat instanței de judecată să ceară ca DIICOT să prezintă toate probele din acest dosar.

citește și: Caracal: Ce s-a găsit în telefonul lui Gheorghe Dincă! Secretul pe care anchetatorii nu l-au menționat

„Am verificat actele dosarului și am găsit niște adrese de înaintare a unor CD-uri care se referă la traseul lui Gheorghe Dincă în ziua dispariției Luizei. Dacă mergem pe acel traseu pe care l-au constatat experții de la Ministerul de Interne constatăm că traseul nu este cel pe care îl invocă Dincă. Traseul este cu totul altul.

Deși procurorii aveau dovada la dosar au mers pe alta pistă care nu avea niciun mijloc de susținere și au refuzat să caute fetele”, acuză Carmen Obârșanu.

Conform acelui traseu, Luiza nu ajunsese în casa lui Gheorghe Dincă. „E clar că procurorii au ascuns adevărul”, acuză avocatul familiei Melencu.

„Noi nu dorim să îl scăpăm pe Dincă de răspundere penală, ci dorim fetele și să aflăm adevărul. Atât și nimic mai mult”, a mai spus Carmen Obârșanu, sâmbătă, la Antena 3.

Recomandari