Căutare Live

Bombă în cazul morții lui Vasile Turcu! Interviul oferit de milionar cu puțin timp înainte de a deceda REZOLVĂ întreg MISTERUL!

Cu puțin timp înainte de dispariția sa, omul de afaceri a oferit un interviu în care vorbea despre problemele sale financiare și despre necazurile care-l macină. Din răspunsurile oferite de fostul acționar al celor de la Dinamo, e lesne de înțeles că acesta avea dificultăți în toate planurile, dificultăți care l-au împins să ia o decizie necugetată, ce avea să-i grăbească sfârșitul.

Primele cuvinte ale celui care urma să o ceară în căsătorie la Londra: ”Andreea a fost smulsă din vieţile noastre, în mo... Ce poți face de Florii, dacă rămâi în București, în acest weekend. De la târguri tradiționale, cu cozonaci, plăcinte și ...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri